Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να είναι... Πάνθηρας!

Να φύγει με βαθμούς ή βαθμό από το Αγρίνιο θα επιδιώξει ο Ιστορικός στο σημερινό (08/01, 17:15) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό...

Να φύγει με βαθμούς ή βαθμό από το Αγρίνιο θα επιδιώξει ο Ιστορικός στο σημερινό (08/01, 17:15) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, σε αναμέτρηση για την δεύτερη εξ' αναβολής αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθροι θα αγωνιστούν χωρίς προβλήματα, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να υπολογίζει κανονικά και στις υπηρεσίες του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Ιστορικός προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στόχος φυσικά είναι η ομάδα να καταφέρει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα του Παναιτωλικού.

Ο Σέρβος προπονητής θα έχει στην διάθεση του τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Βοσνιάδης, Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Γκιοατά, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης, Μπεν, Σοτζέι, Μασούρας, Φούντας, Σταυρόπουλος, Βουκελάτος, Ανσαριφάρντ, Ενγκόγκ, Καθάριος.

Όσον αφορά την πιθανότερη αρχική ενδεκάδα, αυτή αναμένεται να αποτελείται από τους: Γιαννιώτη, Βλάχο, Οικονόμου, Ρισβάνη, Τασουλή, Κόρμπο, Σιώπη, Φούντα, Μπεν, Μασούντ και Καρίμ.

O Παναιτωλικός...

Ο Γιάννης Μαντζουράκης είδε τους Μάκο και Τσοκάνη να ξεπερνούν τα προβλήματα τους και έτσι μπορεί να τους υπολογίζει κανονικά για το ματς με τον Ιστορικό.

Αντίθετα εκτός τέθηκαν οι διεθνείς Ουάρντα, Καμαβουάκα και οι τραυματίες Ροντρίγκες, Παπάζογλου.

Στην αποστολή είναι οι εξής ποδοσφαιριστές: Κουτρομάνος, Μαλής, Κούσας, Μουνιός, Ρόσα, Κλέσιο, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μύγας, Βακράκος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαννιώτης, Μιχάι, Χαντάκιας, Βασιλούδης, Κυριακίδης, Κολοβούρης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια