Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Mε Μαχμούτοβιτς στην Τρίπολη!

Ο Αϊντάν Μαχμούτοβιτς λίγες ώρες αφού ανακοινώθηκε από τον Πανιώνιο συμπεριλήφθηκε κανονικά και στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι ...

Ο Αϊντάν Μαχμούτοβιτς λίγες ώρες αφού ανακοινώθηκε από τον Πανιώνιο συμπεριλήφθηκε κανονικά και στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη (28/01,17:15).

Οι κυανέρυθροι ολοκλήρωσαν το Σάββατο την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τους Αρκάδες, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να ανακοινώνει την αποστολή, η οποία ταξίδεψε στην Τρίπολη.

Στους "εκλεκτούς" του Σέρβου προπονητή είναι τόσο ο νεοαποκτηθείς Βόσνιος επιθετικός όσο και ο Μπαντής, ο οποίος και αυτός για πρώτη φορά μπήκε στην αποστολή του Ιστορικού.

Επίσης, επιστρέφουν στην "δράση" οι Οικονόμου, Φούντας, ενώ εκτός τέθηκε ο Ενγκόγκ, ο οποίος δεν είναι ακόμα έτοιμος μετά τον τραυματισμό του.

Η αποστολή, η οποία αποτελείται από 20 παίκτες, είναι η εξής: Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Φούντας, Αντωνιάδης, Μασούρας, Αργυρόπουλος, Σιώπης, Γιαννιώτης, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Μαχμούτοβιτς, Καθάριος, Ταπόκο, Μπαντής, Σοτζέι, Σαββίδης, Γεσίλ.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια