Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η μπάλα τιμωρεί...

Ο Πανιώνιος ήταν ανώτερος (στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς), είχε τις σημαντικές ευκαιρίες για να "κλειδώσει" τη νίκη, όμως α...

Ο Πανιώνιος ήταν ανώτερος (στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς), είχε τις σημαντικές ευκαιρίες για να "κλειδώσει" τη νίκη, όμως αν δεν σκοράρεις, τότε δυστυχώς η μπάλα... τιμωρεί!

***Στα πρώτο ημίχρονο μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν ο Πανιώνιος. Σωστή ανάπτυξη, κατοχή της μπάλας και αρκετές καλές ευκαιρίες.

***Η ομάδα πέτυχε ένα γκολ και έχασε πολλές (και αρκετές ήταν κλασικές) ευκαιρίες για να σημειώσει και ένα δεύτερο και να τελειώσει την υπόθεση νίκη. Η "λάθος" τελική ενέργεια όμως ή μπορείτε να το πείτε και η επιπολαιότητα, στέρησαν από τον Ιστορικό ένα σημαντικότατο "τρίποντο".

***Δυστυχώς εκτός από το δύσκολο γκολ η ομάδα στο ματς με τον ΠΑΣ δέχτηκε και εύκολα τέρμα. Ο ΠΑΣ (σχεδόν) σε όλο το παιχνίδι δεν είχε απειλήσει και στο δεύτερο μέρος αν και ανέβασε τον ρυθμό του ήταν ουσιαστικά ακίνδυνος. Ένα "ξερό" σουτ του Τζημόπουλου ήταν αρκετό για τους φιλοξενούμενους να φέρουν το ματς στα ίσια.

***Αυτό ήταν το τρίτο παιχνίδι (σ.σ. ΠΑΟ, Πλατανιάς τα προηγούμενα) που ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις τόσες ευκαιρίες που δημιούργησε. Λίγη παραπάνω δουλειά στα τελειώματα. Είναι κρίμα να μην παίρνει η ομάδα αυτό που δικαιούται βάση της εικόνας της!

***Το θέμα "Καρίμ" όπως είναι λογικό βρισκόταν στο... επίκεντρο των συζητήσεων στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα στους φιλάθλους και όχι μόνο. Πάντως, ο Ιρανός έδειξε πόσο επαγγελματίας είναι. Πέτυχε το γκολ του Ιστορικού, είχε γενικά καλή παρουσία στο ματς, με το μυαλό του να είναι στο παιχνίδι -τουλάχιστον κατά τη διάρκεια του 90λεπτου-.

***Ο Ιστορικός έχει μπροστά του τρία δύσκολα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια (Παναιτωλικός, Ατρόμητος, ΠΑΣ). Πρέπει άπαντες στην ομάδα να επικεντρωθούν σε αυτές τις αναμετρήσεις, οι οποίες είκαι ιδιαίτερα κρίσιμες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια