Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ενισχυμένος ο Ιστορικός - Αναλυτικά το «πάρε-δώσε»

Το βράδυ της Τρίτης (31/01) ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, με ένα μικρό παράθυρο να υπάρχει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου...

Το βράδυ της Τρίτης (31/01) ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, με ένα μικρό παράθυρο να υπάρχει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου για κάποιον ελεύθερο παίχτη.

Ο Πανιώνιος κινήθηκε δυναμικά στο χειμερινό "παζάρι", προχώρησε σε επτά μεταγραφικές κινήσεις, ενώ από το κυανέρυθρο ρόστερ αποχώρησαν τέσσερις παίκτες (και δύο δανεικοί).

Με τις προσθήκες που έγιναν και την δυναμική που συνεχίζει να βγάζει η ομάδα, η διοίκηση του Ιστορικού δείχνει πως οι στόχοι του Πανιωνίου παραμένουν υψηλοί και πλέον ο σύλλογος έχει ανέβει όχι μόνο ένα επίπεδο, αλλά πολλά!

Αναλυτικά το Πάρε-Δώσε του Πανιωνίου στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο:

Πήρε: Γ. Μπαντής (τερματοφύλακας, 31 ετών, από Ομόνοια) Κ. Ταπόκο (μέσος, 23 ετών, από Βρυξέλλες), Π. Μπάλλας (μέσος, 24 ετών, από Ζόνενχοφ), Σ. Γέσιλ (επιθετικός, 23 ετών, από Λουκέρνη), Α. Μαχμούτοβιτς (επιθετικός, 31 ετών, από Πρίμπραμ ), Λ. Λάμπρου (εξτρέμ, 19 ετών, από ΠΑΟΚ), Σ. Μουκτάρης (αμυντικός, 23 ετών, από Καλλιθέα) .

Έδωσε: Κ. Ανσαριφάρντ (πουλήθηκε στον Ολυμπιακό), Κ. Θεοδωρόπουλος (ελεύθερος, Λάρισα), Ν. Κρητικός (ελεύθερος, Απόλλων Σμύρνης), Λ. Αργυρόπουλος (ελεύθερος, Ηρακλής), Μ. Πινιώτης (δανεικός στην Καλλιθέα), Α. Κερασίδης (δανεικός στην Καλλιθέα).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια