Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα ίδια Παντελάκη μου...

Γράφει ο Λουζιτανός... Καλή χρονιά σε όλους τους Πανιωνίους! Έστω και αν φαίνεται πως ξεκινάει με μία από τα ίδια… Σε ένα παιχνίδι απ...

Γράφει ο Λουζιτανός...

Καλή χρονιά σε όλους τους Πανιωνίους!

Έστω και αν φαίνεται πως ξεκινάει με μία από τα ίδια… Σε ένα παιχνίδι από αυτά των «6 βαθμών», μιας και ο ΠΑΣ στοχεύει στην 5άδα, ενώ πήρε μετά από προσφυγή και τη θέση του Πανιωνίου στο UEFA την προηγούμενη σεζόν, ο Πανιώνιος πήρε μόλις 1 βαθμό και είδαμε μια επανάληψη των ίδιων λαθών. Η ομάδα να είναι καλύτερη από τον αντίπαλο και ουσιαστικά να χάνει τη νίκη χωρίς να δέχεται καθαρή φάση, από μία υποδεέστερη αγωνιστικά ομάδα.

Οι χαμένες κλασσικές ευκαιρίες έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους, ο Ιστορικός δεν έφτασε στο 2-0 και ξαφνικά μετά το 55-60 οι κουραμπιέδες των εορτών έφεραν βάρος στα πόδια των παικτών μας. Δε μπορώ να εξηγήσω αλλιώς την οπισθοχώρηση σε μια στιγμή που υπάρχει πλήρης έλεγχος του αγώνα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν έχει σχεδόν καθόλου απειλήσει. Η ομάδα εμφάνισε για 20 λεπτά, μέχρι το 1-1 δηλαδή, εικόνα συνόλου αλάνας, με διωξίματα στο πουθενά και όπως όπως, λες και μας πίεζε η Ρεάλ, πανικό, αδυναμία αλλαγής πάνω από 3 πασών και μοιραία ήρθε η ισοφάριση, που έδειχνε θέμα χρόνου. Έστω και αν δεν έκανε ο ΠΑΣ άλλη φάση στο ματς.

Την αυτόκριτική τους πρέπει να κάνουν οπωσδήποτε:

Ο Φούντας, που γενικά τελευταία είναι εκτός φόρμας και έχει (είχε πάντοτε, αλλά κάποια στιγμή περιμένουμε ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής να το βελτιώσει) πρόβλημα στη διαχείριση και τα τελειώματα των φάσεων.

Ο Μασούρας, που επιτέλους περιμένουμε να κάνει κανένα καλό παιχνίδι για να αποδείξει γιατί αγωνίζεται στον Πανιώνιο.

Κυρίως όμως, ο Μιλόγεβιτς. Ο τελευταίος, διότι η βοήθεια που πήρε η ομάδα στο 20λεπτο του «τρόμου» ήταν μηδαμινή. Η αλλαγή του Σαββίδη ίσως έπρεπε να γίνει πολύ νωρίτερα, όπως και η έξοδος του Φούντα, ώστε ο Πανιώνιος που πιεζόταν να ισχυροποιηθεί στο κέντρο, να κλέψει και να κρατήσει μπάλα. Επιπλέον, οι αλλαγές διακόπτουν το ρυθμό του αγώνα, παγώνουν την ομάδα που πιέζει για το γκολ και αλλάζουν την ψυχολογία. Σε σχέση με όλα αυτά, ο Μιλόγεβιτς, ενώ ο Πανιώνιος έπαιζε κατενάτσιο με πανικό, έκανε όσα έκαναν και οι φίλαθλοι στις κερκίδες: παρακολουθούσε αμέτοχος και φώναζε… Και προχώρησε στην αλλαγή του Σαββίδη (βγάζοντας τον ομολογουμένος μέτριο Μπεν) όταν ο Πανιώνιος θα έπρεπε να πιέσει για το 2-1!!!

Συνεχίζουμε λοιπόν, έχοντας χάσει άλλη μία ευκαιρία να ανέβουμε στη βαθμολογία (με νίκη είμασταν μόνοι στην 3η θέση)…

Αναμένουμε και το τι θα γίνει με το θέμα Καρίμ. Άραγε το μήνυμα που έστειλε στον πανηγυρισμό του θα ευωδοθεί από την παραμονή του στη Ν.Σμύρνη, με επέκταση συνεργασίας ή θα φύγει ελεύθερος το καλοκαίρι; Όπως και να έχει, η διοίκηση οφείλει να πληροφορήσει τον κόσμο για τα τεκταινόμενα, έστω και κατόπιν εορτής…

Καλή χρονιά και πάλι με υγεία και καλά αποτελέσματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια