Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Από Καλλιθέα... Νέα Σμύρνη!

Ο Πανιώνιος... ψωνίζει από Καλλιθέα, καθώς είναι έτοιμος να αποκτήσει τους τρεις καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας του "Ελ Πάσο&...

Ο Πανιώνιος... ψωνίζει από Καλλιθέα, καθώς είναι έτοιμος να αποκτήσει τους τρεις καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας του "Ελ Πάσο".

Ο λόγος για τους Μουχτάρη, Τσίπρα και Μπέλη, οι οποίος είναι νεαροί, ταλαντούχοι και έχουν ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα της Football League.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος θα κάνει το... δρομολόγιο Καλλιθέα-Νέα Σμύρνη σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, ενώ οι άλλοι δύο θα "μετακομίσουν" στον Ιστορικό το προσεχές Καλοκαίρι.

Ποιοι είναι...
Ο Μουχτάρης αγωνίζεται ως αμυντικός και είναι διεθνής με την Ελπίδων της Κύπρου. Έχει γεννηθεί στις 10/7/1994 και με την Καλλιθέα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις από την περσινή σεζόν. Μάλιστα στον Πανιώνιο παρακολουθούν εδώ και πολύ καιρό την περίπτωση του, όπως άλλωστε είχατε ενημερωθεί αποκλειστικά από τα panionianea.gr από τον περασμένο Ιούλιο.

Ο Ανδρέας Τσίπρας είναι 23 ετών, αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού και την φετινή σεζόν έχει τραβήξει πολλά βλέμματα επάνω του, με την καλή του παρουσία. Για το ενδιαφέρον του Πανιωνίου σας ενημερώσαμε από τα panionianea.gr από την Τρίτη (10/01).

Τέλος, ο Διονύσης Μπέλης είναι 24 χρονών και αποτελεί το "δεκάρι" της Καλλιθέας. Έχει καλή κατοχή της μπάλας, καλά χτυπήματα στα φάουλ και θεωρείται ο πιο σταθερός παίκτης της ομάδας του τα τελευταία χρόνια.

Όπως, λοιπόν, αναφέραμε και παραπάνω, ο Μουχτάρης θα φορέσει άμεσα την φανέλα του Πανιωνίου, ενώ Τσίπρας και Μπέλης θα παραμείνουν στην Καλλιθέα μέχρι το τέλος της σεζόν και το καλοκαίρι θα ενσωματωθούν στον Ιστορικό

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια