Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπάρλος: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλάι μας»

Την δύναμη της έδρας θέλει να αξιοποιήσει ο Πανιώνιος το προσεχές Σάββατο (21/1, 3.15μ.μ.) κόντρα στον ΓΣ Λάρισας, για να φτάσει στο 14-0...

Την δύναμη της έδρας θέλει να αξιοποιήσει ο Πανιώνιος το προσεχές Σάββατο (21/1, 3.15μ.μ.) κόντρα στον ΓΣ Λάρισας, για να φτάσει στο 14-0 στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας, διατηρώντας το αήττητο για τον Ιστορικό.

“Για μας το σημαντικό είναι να παίζουμε με τον κόσμο δίπλα μας, να μας στηρίζουν και να είναι κόσμιοι. Είναι ο έκτος παίκτης μας και μαζί θα πορευτούμε” εξήγησε ο Νίκος Μπάρλος, που περιμένει μαζί με τους συμπαίκτες του τον κόσμο να δώσει βροντερό παρόν στην αναμέτρηση με την Θεσσαλική ομάδα.

“Το σερί 13-0 για μένα περνάει σε δεύτερη μοίρα. Κάθε παιχνίδι πρέπει να αντιμετωπίζετε διαφορετικά και πρέπει να προετοιμαζόμαστε λες και είνναι ένας τελικός, γιατί προέχει πάντα ο τελικός στόχος που είναι η άνοδος στην Α1! Για να φτάσουμε όμως εκεί πρέπει να πάμε βήμα-βήμα” συνεχίζει ο έμπειρος πάουερ φόργοορντ των “κυανέρυθρων” και συμπληρώνει:

“Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον ΓΣ Λάρισας. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι 40λεπτά, σίγουρα είμαστε ξεκάθαρο φαβορί και στο χέρι μας είναι να κερδίσουμε. Θέλουμε τον κόσμο στο πλάι μας για να προχωρήσουμε και αυτό το βήμα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια