Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δωρεάν γυναίκες και παιδιά με Ξάνθη!

Ο Πανιώνιος θέλει τον κόσμο στο πλευρό του στο ερχόμενο σημαντικό παιχνίδι με την Ξάνθη και όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ οι γυναίκες και τα παιδι...

Ο Πανιώνιος θέλει τον κόσμο στο πλευρό του στο ερχόμενο σημαντικό παιχνίδι με την Ξάνθη και όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ οι γυναίκες και τα παιδιά μέχει 15 ετών θα μπορούν να παρακολουθήσουν το εν λόγω ματς δωρεάν!

Η σχετική ανακοίνωση

"Ξεκινάει την Πέμπτη η διάθεση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Ξάνθη. Με απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, και μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, οι γυναίκες και τα παιδιά μέχρι 15 ετών, θα μπορούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι ΔΩΡΕΑΝ. Η είσοδός τους, θα γίνεται από την Θύρα 1 και στην συνέχεια μέσω αυτής θα κατευθύνονται στην Θύρα 2.

Το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα την Πέμπτη και την Παρασκευή θα είναι ανοικτό από τις 14:00 έως και τις 20:00. Το Σάββατο το εκδοτήριο θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως και τις 20:00, ενώ την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια τόσο του Αγίου Ανδρέα, όσο και της οδού Σοφούλη, θα είναι ανοικτά από τις 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης".

Δεν υπάρχουν σχόλια