Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κόρμπος: «Δεν έχουμε ταβάνι...»

Ο Παναγιώτης Κόρμπος το βράδυ της Κυριακής (22/01) ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Αθλητική Κυριακή" της ΕΡΤ. Ο αρχηγός του Ισ...

Ο Παναγιώτης Κόρμπος το βράδυ της Κυριακής (22/01) ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Αθλητική Κυριακή" της ΕΡΤ.

Ο αρχηγός του Ιστορικού μίλησε για την φετινή πορεία του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- πως η ομάδα δεν έχει "ταβάνι" και θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται:

"Που μπορούμε να φτάσουμε δεν το ξέρουμε. Για μένα δεν υπάρχει ταβάνι. Σίγουρα θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Είμαστε μία ιδιαίτερη ομάδα, δεν ξεκινήσαμε την σεζόν λέγοντας πως έχουμε κάποιον συγκεκριμένο στόχο. Είναι 30 αγωνιστικές, θέλουμε να ευχαριστιόμαστε τους αγώνες και όσο ψηλότερα φτάσουμε τόσο καλύτερα".

Όσον αφορά για τους παίκτες που πουλάει ο σύλλογος, ο έμπειρος μέσος τόνισε πως η ομάδα έχει μάθει να ζει με τις απώλειες και καταφέρνει να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό:

"Αυτή η ομάδα έχει μάθει να ζει με όλες τις απώλειες. Όταν έφυγε ο Καρίμ πολλοί έλεγαν ότι θα έχουμε προβλήματα και θα χάναμε βαθμούς. Καταφέραμε όμως να πάρουμε θετικά αποτελέσματα στα παιχνίδια που είχαμε. Βλέπουμε ότι η ομάδα έχει μάθει να παίζει με τις απώλειες. Μπορεί να φεύγουν καλοί παίκτες, όμως έρχονται καλύτεροι και η ομάδα συνεχίζει να τα πηγαίνει εξαιρετικά".

Τέλος, αναφέρθηκε στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον Πανιώνιο και στην στήριξη της διοίκησης:

"Το κλίμα στην ομάδα είναι οικογενειακό. Η διοίκηση είναι δίπλα μας και ήταν δίπλα μας και στα άσχημα αποτελέσματα"

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια