Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Έχουμε δείξει ποιοι είναι οι στόχοι μας»

Ο Σπύρος Ρισβάνης μίλησε για τη νίκη επί του Παναιτωλικού, για το γκολ που σημείωσε, ενώ εξέφρασε και την χαρά του που βρίσκεται στον Ιστ...

Ο Σπύρος Ρισβάνης μίλησε για τη νίκη επί του Παναιτωλικού, για το γκολ που σημείωσε, ενώ εξέφρασε και την χαρά του που βρίσκεται στον Ιστορικό

Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός του Πανιωνίου στον ραδιοφωνικό σταθμό "sport24":

Για την νίκη του Πανιωνίου με 2-0 επί του Παναιτωλικού: “Από πέρσι έχουμε δείξει ποιοι είναι οι στόχοι μας. Φέτος ξεκινήσαμε πολύ καλά. Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και από εκεί και πέρα ότι έρθει".

Για το αν δίνουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο: "Δεν κοιτάζουμε να δώσουμε απαντήσεις. Κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά στις προπονήσεις και αυτό βγαίνει στους αγώνες".

Για το γκολ που πέτυχε: "Στις προπονήσεις δουλεύουμε στα τελειώματα.Έτυχε να είμαι εγώ σε θέση για γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα".

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα, τον κόσμο, απ΄όλα. Κοιτάζω το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ότι καλό είναι να έρθει, ας έρθει. Δεν ψάχνω πάντως κάτι".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια