Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκη για τον Ιστορικό!

Ξεκίνημα με νίκη για το νέο έτος και παράλληλα επιστροφή στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας και ένα ματς λιγότερο, για την Κ20 του ...

Ξεκίνημα με νίκη για το νέο έτος και παράλληλα επιστροφή στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας και ένα ματς λιγότερο, για την Κ20 του Ιστορικού.

Η ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη υποδέχθηκε την Κέρκυρα την Τετάρτη (11/01) και επικράτησε με 1-0.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Σταυρόπουλος με πέναλτι, το οποίο κέρδισε με ωραία ατομική ενέργεια ο Αποστόλου.

Οι κυανέρυθροι είχαν την καθολική υπεροχή σε όλο το παιχμίδι, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Αποκορύφωμα ήταν το δοκάρι σε σουτ του Ματσάδε στο 57'.

Στη μοναδική στιγμή που η Κέρκυρα φάνηκε απειλητική, ο Αστράς έδειξε την κλάση του, διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ, σε επικίνδυνο σουτ των αντιπάλων στο 76'.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Πανιώνιος δεν δέχετε τέρμα, έχοντας με διαφορά τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Στα αξιοσημείωτα η χρησιμοποίηση πέντε παιδιών που έχουν γεννηθεί το 1999, για πρώτη φορά φέτος.

Ο Γκιούζι στάθηκε άτυχος, καθώς στο ντεμπούτο του τραματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Η σύνθεση του Πανιωνίου:
Αστράς, Τσιώλης, Μπέτσας, Κουτσοποδιώτης, Σταυρόπουλος, Αρσενίδης (63' Γκιούζι, λ.τρ. 80'Μητσιογιάννης), Γλυνος, Παπανικολάου, Ματσάδες (70' Αντωνακόπουλος), Οικονομίδης, Αποστόλου.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια