Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Όρθιος» και στην Τρίπολη ο Ιστορικός!

Ο Ιστορικός έμεινε "όρθιος" και στην Τρίπολη, πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό και συνεχίζει αλώβητος την εξαιρετική του πορεία σ...

Ο Ιστορικός έμεινε "όρθιος" και στην Τρίπολη, πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό και συνεχίζει αλώβητος την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ (1-1).

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, όμως έβγαλε ψυχή στην "επανάληψη", κατάφερε να ισοφαρίσει, έχασε κι άλλες καλές ευκαιρίες για να φύγει ακόμα και με το "διπλό".

Σκόρερ για τον Πανιώνιο χρίστηκε ο Ταπόκο, ενώ το ντεμπούτο του με τα κυανέρυθρα έκανε και ο Μαχμούτοβιτς.

Ο διαιτητής Κατσικογιάννης δεν έδωσε πέναλτι στους κυανέρυθρους στο 53', όταν ανατράπηκε ο Μασούντ μέσα στην περιοχή!

Συγκονιστική παρουσία από περίπου 500 οπαδούς του Ιστορικού, οι οποίοι έκαναν την Τρίπολη... Νέα Σμύρνη.

Το παιχνίδι

Η πρώτη τελική ενέργεια άνηκε στον Πανιώνιο. Ο Μασούρας έκανε το δυνατό μακρινό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Οι κυανέρυθροι είχαν μπει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, όμως ο Αστέρας "έγραψε" πρώτος την καλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι. Ο Μανιάς μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ, με την μπάλα να σταματάει στο δεξί δκοάρι του Γιαννιώτη.

Όσο περνούσαν τα λεπτά ο Πανιώνιος ανέβαζε ρυθμούς, έχοντας και την συγκλονιστική συμπαράσταση του κόσμου τους και στο 27΄λίγο έλειψε να ανοίξειτο σκορ.

Ο Μπεν πέρασε άνετα δύο αντιπάλους του, έκανε και το σουτ έξω από την περιοχή, με τον τερματοφύλακα του Αστέρα να διώχνει πολύ δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 39' ξανά ο δραστήριος Μπεν προσπάθησε να απειλήσει, όταν μετά από σέντρα του Βλάχου έκανε την κεφαλιά, όμως έστειλε την μπάλα άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (43') ήρθε η φάση, η οποία έφερε σε θέση... οδηγού τον Αστέρα. Σε εκτέλεση κόρνερ, ο Βλάχος δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα, με τον διαιτητή Κατσικογιάννη να δείχνει πέναλτι για χέρι του παίκτη του Πανιωνίου. Ο Μάσα το εκτέλεσε εύστοχα και άνοιξε το σκορ.

Μία φάση πάντως που προκάλεσε τα έντονα παράπονα των ανθρώπων του Ιστορικού, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή κατά την διάρκεια του ημιχρόνου.

Η "επανάληψη" ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ιστορικό. Στο 47' μετά από κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Ταπόκο στο δεύτερο δοκάρι και αυτός -με το που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο- έκανε το πλασέ για το 1-1.

Δύο λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος έχασε μεγάλη ευκαιρία για την πλήρη ανατροπή. Ο Μπεν έκανε την κεφαλιά, έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας και ο Μασούντ από κοντά δεν μπόρεσε να πάρει το ριμπάουντ για να σπρώξει την μπάλα στην εστία.

Το επιθετικό "ρεσιτάλ" του Ιστορικού συνεχίστηκε. Στο 53' ο Τασουλής γύρισε στον Μασούρα, το σουτ του κόντραρε και η μπάλα στρώθηκε στην Φούντα αλλά το δικό του σουτ πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο ξεκίνημα της φάσης, πάντως, ο Μασούντ ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον προσωπικό του αντίπαλο, υπήρχε καθαρή επαφή, όμως ο Κατσικογιάννης δεν έδωσε τίποτα!!!

Στα επόμενα λεπτά έπεσε αισθητά ο ρυθμός του αγώνα, με τον Πανιώνιο να ελέγχει το ματς και προσπαθούσε να γίνει απειλητικός.

Στο 78' με ώραια επιθετική ενέργεια , ο Φούντας έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Μπεν έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Ντοναρούμα έδιωξε με δυσκολία.

Το παιχνίδι μετά "άνοιξε", η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, με το 1-1 να είναι τελικά το τελικό σκορ.

Το φινάλε βρήκε τους παίκτες του Πανιωνίου να πηγαίνουν προς τους οπαδούς τους για να τους ευχαριστήσουν για την παρουσία τους. Και ο κόσμος του συλλόγου από την μεριά του χειροκρότησε θερμά την ομάδα.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Ντοναρούμα, Μπέρτος, Χαμντανί, Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (84' Δημούτσος), Τσουκαλάς, Στανισάβλιεβιτς (61' Καλτσάς), Μάσα, Φαρίνια (74' Ιωαννίδης), Μανιάς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου (46' λ.τρ. Ταπόκο), Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν, Μασούντ, Φούντας, Μασούρας.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια