Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μιλόγεβιτς: «Συγχαρητήρια σε παίκτες και κόσμο»

Ικανοποιημένος από την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα στο ισόπαλο παιχνίδι της Τρίπολης εμφανίστηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Αναλυτικά όσα ε...

Ικανοποιημένος από την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα στο ισόπαλο παιχνίδι της Τρίπολης εμφανίστηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Πανιωνίου στην συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: "Περίμενα ότι θα πάει κάπως έτσι το παιχνίδι. Σίγουρα όποια ομάδα έβαζε πρώτη γκολ θα είχε το αβαντάζ, μπορώ να πω ότι φοβήθηκε στο πρώτο ημίχρονο την αντίδραση των παικτών μου, για το πέναλτι που δόθηκε κιόλας και τον χρόνο που μπήκε το γκολ. Στο ημίχρονο κάναμε αναγκαστική αλλαγή με τον Οικονόμου, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι. Ήταν πάρα πολύ θετική τελικά η αντίδραση των παικτών μου. Πετύχαμε νωρίς το γκολ, είχαμε και ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, είχε και ο Αστέρας μία ευκαιρία. Ήρθαμε για τη νίκη και εδώ, όπου και να παίζουμε έχουμε αυτό τον στόχο. Νομίζω ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Και οι καινούργιοι παίκτες μας πρέπει να έχουν σιγά-σιγά χρόνο συμμετοχής για να μπουν και στο κλίμα της ομάδας γρήγορα. Περιμένουμε και τον Ενγκόγκ τώρα να γυρίσει να έχουμε περισσότερες λύσεις".

Για τον κόσμο της ομάδας: "Ένα μεγάλο μπράβο για τον κόσμο μας. Ήρθε σήμερα εδώ, μας υποστήριξε σημαντικά, κάτι που κάνει και στη Νέα Σμύρνη. Μας δίνει αέρα η παρουσία του κόσμου κοντά μας".

Για τις αποφάσεις του διαιτητή: "Το παιχνίδι είναι ζωντανό και οι αποφάσεις είναι της στιγμής.Τώρα λέω αυτά που είδα, αύριο από την τηλεόραση μπορεί να έχω άλλη άποψη για κάποια θέματα. Μπορούν να γίνουν λάθη, γενικά δεν αναφέρομαι στην διαιτησία. Μετά το παιχνίδι μπορούμε να πούμε πολλά. Μία λεπτομέρεια μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι...".

Για το γεγονός πως στα τελευταία λεπτά γύρισε πίσω η ομάδα: "Ο αντίπαλος προπονητής έβαλε και δεύτερο σέντερ φορ, έβαλε και τον Ιωαννίδη μαζί με τον Μανιά, ήθελε να γεμίσει την περιοχή μας. Δεν είχαμε σχεδιάσει να γυρίσουμε πίσω στα τελευταία λεπτά, αλλά τα πράγματα πάνε ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα".

Για το μυστικό του Πανιωνίου: "Μυστικό δεν μπορώ να σας πω, αυτό το κρατάμε για εμάς (γέλια). Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην ομάδα. Ο Πανιώνιος είναι οικογένεια, παίζει ο ένας για τον άλλον. Πραγματικά δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Είμαι περήφανος που είμαι προπονητής του. Κάθε προπόνηση είναι ευχάριστη με αυτή την ομάδα. Αυτό είναι το μεγάλο όπλο της ομάδας. Κάθε παίχτης που έρχεται μπαίνει με αυτό το σκεπτικό στην ομάδα. Ο ένας παίκτης νοιάζεται τον άλλον".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης



Δεν υπάρχουν σχόλια