Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να επιστρέψει στις νίκες...

Τον Παναιτωλικό υποδέχεται σήμερα (21/01, 17:15) o Iστορικός για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και θα επιδιώξει να επιστρέψει στα ...

Τον Παναιτωλικό υποδέχεται σήμερα (21/01, 17:15) o Iστορικός για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και θα επιδιώξει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς επιστρέφει στη Νέα Σμύρνη μετά από τρεις συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνα και θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτέλεσμα.

Οι κυανέρυθροι πέτυχαν δύο νίκες στις τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους, με την μοναδική ήττα να έρχεται την Τετάρτη (17/01) στον βούρκο των Ιωαννίνων!

Ο Σέρβος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο βασικών του ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Οικονόμου που θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής και για τον Ταξιάρχη Φούντα που ταλαιπωρείται από ίωση. Εκτός τέθηκε και ο νεαρός Βουκελάτος, καθώς και αυτός έχει ίωση.

Αντίθετα, ο Σαμέντ Γεσίλ συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην κυανέρυθρη αποστολή και όπως έγινε γνωστό θα φοράει την φανέλα με το νούμερο 69, ενώ απόντες είναι και οι γνωστοί τραυματίες Ενγκόγκ, Πατσατζόγλου.

Αναλυτικά η αποστολή, η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές: Γιαννιώτης, Βοσνιάδης, Βλάχος, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Γκιοατά, Τασουλής, Αντωνιάδης, Κόρμπος, Σιώπης, Καθάριος, Σαββίδης, Ταπόκο, Μασούρας, Μπεν, Σοτζέι, Σταυρόπουλος, Μπάλλας, Γεσίλ.

Η πιθανότερη αρχική ενδεκάδα που αναμένεται να δούμε στον αγωνιστικό χώρο της Νέας Σμύρνης είναι η εξής: Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Γκιοατά, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Σαββίδης, Μασούντ, Μασούρας, Μπεν.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια