Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επιστροφές με Αστέρα

Η προετοιμασία του Ιστορικού έχει μπει πλέον στην τελική της ευθεία ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη (28/01,17:15)...

Η προετοιμασία του Ιστορικού έχει μπει πλέον στην τελική της ευθεία ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη (28/01,17:15).

Οι κυανέρυθροι γυμνάζονται καθημερινά, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να περιμένει από την ομάδα του σε ένα ακόμη παιχνίδι να είναι σοβαρή, να δείξει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο, ώστε να επιτευχθεί ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει ο προπονητής του Πανιωνίου... μετράει επιστροφές ενόψει του αγώνα της Τρίπολης. Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Βαγγέλη Οικονόμου, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του και του Ταξιάρχη Φούντα που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε (όπως και ο Βουκελάτος).

Επίσης, ο Νταβίντ Ενγκόγκ δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση, ανεβάζει ρυθμούς και ενδέχεται να καταφέρει να μπει στην αποστολή της ομάδας για το ματς του Σαββάτου. Κάτι, πάντως, θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια