Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Συγκεντρωμένοι για να παραμείνουμε στην πρώτη θέση»

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Πανιώνιος μετά το στραβοπάτημα εκτός έδρας με τον Δούκα. Οι “κυανέρυθροι” ξεκίνησαν ήδη την προετοιμασία...

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Πανιώνιος μετά το στραβοπάτημα εκτός έδρας με τον Δούκα. Οι “κυανέρυθροι” ξεκίνησαν ήδη την προετοιμασία τους για την συνάντηση του προσεχούς Σαββάτου (4/2, 5μ.μ.) εκτός έδρας με τον Εθνικό.

“Κλείσαμε τον πρώτο γύρο με μόλις μια ήττα, αυτή που κάναμε κόντρα στον Δούκα. Παραμένουμε πρώτοι και συνεχίζουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας” εξηγεί ο Μάριος Ματαλών για την πρώτη ήττα του “Ιστορικού” στο πρωτάθληματης Α2 Κατηγορίας, έπετα από 14 σερί νίκες.

“Έχουμε ξεκινήσει την σκληρή δουλειά προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι του δευτέρου γύρου εκτός έδρας με τον Εθνικό. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και θα πάμε συγκεντρωμένοι και προηλωμένοι για να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί ώστε να συνεχίσουμε να παραμένουμε στην πρώτη θέση”.

Όσο για τα σημεία που πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του Νίκου Οικονόμου κόντρα στον μαχητικό Εθνικό, ήταν ξεκάθαρος: “Πρέπει να παίξουμε την καλή μας άμυνα, που αποτελεί το μεγάλο “όπλο” μας ως τώρα στο πρωτάθλημα. Να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ, ώστε να κάνουμε το παιχνίδι μας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια