Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μια «γροθιά» για τη νίκη στο Πόλο!

Την ευκαιρία να τα πουν είχαν οι Πάνθηρες με αντιπροσωπία της ομάδας Πόλο του Ιστορικού, που βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο σύνδεσμο...

Την ευκαιρία να τα πουν είχαν οι Πάνθηρες με αντιπροσωπία της ομάδας Πόλο του Ιστορικού, που βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο σύνδεσμο των οργανωμένων οπαδών της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα οι αρχηγοί Κουτσιαλής, Πρωτονοτάριος, Καρακάσης, Σταυρόπουλος, Γαβαλάς και οι υπεύθυνοι της ομάδας Δεβερίκος, Τροσοσιάδης έδωσαν το "παρών" στον σύνδεσμο των Πανθήρων στη Νέα Σμύρνη και συζήτησαν με τους κυανέρυθρους οπαδούς.

Η ομάδα δίνει πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Χίο στη Νέα Σμύρνη (14/01,14:30) και άπαντες στο τμήμα του Πόλο έδωσαν την υπόσχεση πως θα παίξουν με την ψυχή τους για να πάρουν τη νίκη. Κάτι, άλλωστε, που όπως είπαν κάνουν σε κάθε ματς.

Από την πλευρά τους οι "Πάνθηρες" τους τόνισαν πως θα σταθούν δυναμικά στο πλευρό τους και θα τους υποστηρίξουν για να έρθουν οι επιτυχές.

Στις 14:30 (14/01), λοιπόν, στο κολυμβητήριο της Αρτάκης ο Ιστορικός δίνει καθοριστικό ματς και πρέπει ο κόσμος να είναι εκεί!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

*Η φωτογραφία είναι από την σελίδα στο facebook "Πανιώνιε ρομαντικά δίπλα σου".

Δεν υπάρχουν σχόλια