Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νοέας: «Έτοιμοι για να κερδίσουμε...»

Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα προκειμένου να διατηρήσουν το αήττητο στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας είναι στον Πανιώνιο, όσον αφορά το ...

Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα προκειμένου να διατηρήσουν το αήττητο στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας είναι στον Πανιώνιο, όσον αφορά το αυριανό (28/1, 5μ.μ.) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Δούκα.

“Ο Δούκας για να είναι στην δεύτερη θέση είναι μια σοβαρή, καλή ομάδα, αλλά για μας δεν λέει κάτι αυτό, εμείς με όποιον παίζουμε στο μυαλό μας έχουμε πάντα τη νίκη” εξήγησε ο Πέτρος Νοέας και συμπλήρωσε: “Έτσι και σ' αυτό το ματς παρόλο που είναι εκτός έδρας πάμε εκεί για να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί καλά, είναι δύσκολο ματς, αλλά δεν αλλάζει κάτι για μας, πρέπει να το προσέξουμε όπως όλα τα παιχνίδια”.

Ποια είναι όμως τα στοιχεία που θα καθορίσουν το παιχνίδι; Ο πάουερ φόργουορντ των “κυανέρυθρων” έχει την απάντηση: “Σίγουρα παιζει ρόλο το πως έχεις προετοιμαστεί γι' αυτό το ματς, αλλά πιστεύω ότι σε τέτοια παιχνίδια αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ποιος θα δείξει ότι το θέλει περισσότερο και ποιος θα είναι πιο σκληρός κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτά θα είναι τα σημεία κλειδιά γι' αυτό το ματς και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για να το κερδίσουμε”

Το βίντεο με τις δηλώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια