Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Στον πρωταθλητισμό μετράει η επόμενη ημέρα»

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον αγώνα του Σαββάτου (21/1, 3.15μ.μ.) με τον ΓΣ Λάρισας στο κλειστό της Α...

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον αγώνα του Σαββάτου (21/1, 3.15μ.μ.) με τον ΓΣ Λάρισας στο κλειστό της Αρτάκης. Οι “κυανέρυθροι” με τον αέρα του 13-0 ως τώρα στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, θέλουν να κάνουν αισθητή την υπεροχή τους απέναντι σ' έναν εππικίνδυνο αντίπαλο.

“Το 13-0 για μας δεν λέει κάτι. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό αυτό που μετράει είναι η επόμενη ημέρα. Γι' αυτό και εμείς κοιτάμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε σοβαροί και παίζουμε πάντα για τη νίκη. Ο κόσμος μας δίνει ένα παραπάνω κίνητρο με την παρουσία του και τον θέλουμε κοντά μας” εξήγησε ο Δημήτρης Μισιακός, άμεσος συνεργάτης του Νίκου Οικονόμου στον “Ιστορικό” και συμπλήρωσε:

“Ο ΓΣ Λάρισας είναι μια ομάδα που όσο περνάει ο καιρός παρουσιάζεται και καλύτερη. Κλειδί στο παιχνίδι της είναι ορισμένοι παίκτες που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία. Ο έλεγχος του ρυθμού και το μακρινό σουτ είναι δυο στοιχεία που αν τα ελέγξουμε θα είμαστε σε καλόδρόμο για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια