Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το φύλλο αγώνα του διαιτητή - Δεν αρνείται όσα είπε στον Κόρμπο!

Ο Κατσικογιάννης, ο οποίος όχι απλά δεν σφύριξε 50-50 το παιχνίδι της Τρίπολης αδικώντας τον Ιστορικό, αλλά είπε στον Κόρμπο με σιγουριά ...

Ο Κατσικογιάννης, ο οποίος όχι απλά δεν σφύριξε 50-50 το παιχνίδι της Τρίπολης αδικώντας τον Ιστορικό, αλλά είπε στον Κόρμπο με σιγουριά ότι "...τα Γιάννινα θα βγουν στην Ευρώπη", στο φύλλο αγώνα προσπαθεί να "κάψει" όσο περισσότερο γίνεται τον Νίκο Ζαμάνη.

Δείτε αναλυτικά αναφέρει το φύλλο αγώνα, το οποίο την Κυριακή ήρθε στην δημοσιότητα:

«Μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου καθώς κατευθυνόταν η διαιτητική ομάδα προς τα αποδυτήρια, μου διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι δηλωθέντες, ο μεν κύριος Ναλιτζής Δημήτρης ως εκπρόσωπος του Πανιωνίου, ο δε κύριος Ζαμάνης Νικόλαος ως διευθυντής ποδοσφαίρου του Πανιωνίου, λέγοντας ο μεν πρώτος (Ναλιτζής) “τι σφυρίζεις σήμερα ρε”, ο δε δεύτερος (Ζαμάνης) μου είπε: “Θα σας γ…σω ρε, θα πάω στη NOVA και θα πω ότι θέλετε να βγάλετε τα Γιάννενα Ευρώπη. Θα σας δείξω εγώ τι θα πάθετε, θα σας γ…σω”.

Βγαίνοντας για τον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, εντός του χώρου των αποδυτηρίων πλησίον της φυσούνας, ο δεύτερος από τους παραπάνω (Ζαμάνης), εκ νέου μου είπε κατευθυνόμενος με απειλητικές διαθέσεις εναντίον μου: “Θα σου κάνω μήνυση, θα σε γ…σω στη NOVA, θα σου πω εγώ τι θα πάθεις”».

Το θέμα κύριε Κατσικογιάννη είναι πως λέτε τι σας είπε (αν σας τα είπε έτσι βέβαια) ο Νίκος Ζαμάνης, αλλά δεν βλέπω να αρνείστε  ότι είπατε στον Κόρμπο αυτό που σας κατηγορούν στον Πανιώνιο.

Και αφού λοιπόν είπατε με βεβαιότητα ότι τα Γιάννινα θα βγουν στην Ευρώπη, μήπως θα πρέπει να μας πείτε από που έχετε αυτή την πληροφόρηση; Φυσικά και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα το πείτε δημόσια, γι' αυτό ελπίζουμε να κληθείτε άμεσα στους αρμόδιους της ΚΕΔ, της ΕΠΟ και της Λίγκας για να δώσετε τις εξηγήσεις σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια