Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το καλωσόρισμα της διοίκησης στους νεοαποκτηθέντες (photos)

Στα γραφεία της ΠΑΕ Πανιώνιος βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιστορικού, Παναγιώτης Μπάλλας, Γιώργ...

Στα γραφεία της ΠΑΕ Πανιώνιος βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιστορικού, Παναγιώτης Μπάλλας, Γιώργος Μπαντής, Κέβιν Ταποκό και Σαμέντ Γεσίλ.

Οι τέσσερις παίκτες, συναντήθηκαν με τους ισχυρούς άνδρες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Χρήστο Δάρα και τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Νίκο Ζαμάνη.

Ο κ. Δάρας καλωσόρισε τους νέους παίκτες στις τάξεις του Ιστορικού, ενώ ο κ. Ζαμάνης, ευχήθηκε στον καθένα ξεχωριστά, υγεία και επιτυχίες, ενώ τόνισε σε όλους ότι τους περιμένει σκληρή δουλειά προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για την φετινή περίοδο.

Στην συνέχεια και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές, πήραν μέρος στην προπόνηση της ομάδας, η οποία έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης.

Σημαντική ενίσχυση
O Πανιώνιος με την μεταγραφική... τετραπλή ανακοίνωση προχώρησε και επίσημα σε σημαντική ενίσχυση του ρόστερ του στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο 24χρονος μέσος Ταπόκο είναι από την Μπουρκίνα Φάσο, έμεινε ελεύθερος από τη Μουσκρόν και αποτελεί ποδοσφαιρικό προϊόν της ποδοσφαιρικής ακαδημίας της Λιόν.

Ο22χρονος επιθετικός Γεσίλ θα καλύψει το κενό του Καρίμ στην επίθεση. Έμεινε ελεύθερος από την Λίβερπουλ και στον Πανιώνιο πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του.

Στη μεσαία γραμμή της ομάδας θα δώσει λύσεις και ο Μπάλλας που έμεινε ελεύθερος από την γερμανική Σόνενχοφ και επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τα 5 χρόνια που πέρασε στον Ατρόμητο.

Τέλος, ο έμπειρος τερματοφύλακας Μπαντής που είχε αγωνιστεί με επιτυχία Αστέρα Τρίπολης και φέτος έπαιξε στην Ομόνοια, ήρθε στην Νέα Σμύρνη για να δώσει λύσεις κάτω από την εστία.






Δεν υπάρχουν σχόλια