Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νοέας: «Να είμαστε σοβαροί με Χολαργό»

Έτοιμοι για να ξεπεράσουν και το εμπόδιο του Χολαργού για το εξ αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής είναι στον Πανιώνιο αύριο (14/1, ...

Έτοιμοι για να ξεπεράσουν και το εμπόδιο του Χολαργού για το εξ αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής είναι στον Πανιώνιο αύριο (14/1, 5μ.μ.) στο «κεκλεισμένων των θυρών» παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Χολαργός είναι μια ομάδα με καλούς παίκτες, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που έχει φέρει ως τώρα» εξηγεί ο Πέτρος Νοέας και συνεχίζει: «Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όπως όλα τα άλλα ως τώρα. Απαιτείται να είμαστε σοβαροί από το πρώτο λεπτό, να ξεκινήσουμε δυνατά το ματς και να ελέγξουμε τον αγώνα από την αρχή ως το τέλος».

Η αλλαγή του προπονητή και η πρόσληψη του Στέργιου Κουφού δημιουργεί νέα δεδομένα αλλά όπως επισημαίνει ο πάουερ φόργουορντ των «κυανέρυθρων» η αλλαγή εντοπίζεται κυρίως στο κομμάτι της ψυχολογίας. «Μετά την αλλαγή του προπονητή σε κάθε ομάδα η ψυχολογία των παικτών αλλάζει. Δεν λέει κάτι όμως για εμάς. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, έναν καλό αντίπαλο και να φτάσουμε στη νίκη» κατέληξε ο Πέτρος Νοέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια