Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να είναι... Πάνθηρες ξανά!

Στα Γιάννενα αγωνίζεται σήμερα (18/01, 15:00) ο Ιστορικός για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου της Σούπερ Λιγκ, όπου αντιμετωπίζε...

Στα Γιάννενα αγωνίζεται σήμερα (18/01, 15:00) ο Ιστορικός για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου της Σούπερ Λιγκ, όπου αντιμετωπίζει τον γηπεδούχο ΠΑΣ.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς προέρχεται από δύο συνεχόμενα νικηφόρα εκτός έδρας αποτελέσματα (κόντρα σε Παναιτωλικό και Ατρόμητο) και όπως είναι λογικό το κλίμα στις τάξεις των κυανέρυθρων είναι εξαιρετικό.

Βέβαια, οι παίκτες του Ιστορικού πρέπει να παραμείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι, κάτι που τους έχει ζητήσει και ο Σέρβος προπονητής, ώστε να έρθουν κι άλλα θετικά αποτελέσματα.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην αποστολή, συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές. Μεταξύ αυτών και οι "νέοι" Ταπόκο, Μπάλλας. Εκτός έχει τεθεί ο τραυματιας Ενγκόγκ.

Αναλυτικά η αποστολή: Γιαννιώτης, Βοσνιάδης, Βλάχος, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Ρισβάνης, Γκιοατά, Τασουλής, Αντωνιάδης, Κόρμπος, Σιώπης, Μπάλλας, Ταπόκο, Φούντας, Μασούρας, Μπεν, Σοτζέι, Καθάριος, Σαββίδης, Σταυρόπουλος.

Η αποστολή του ΠΑΣ: Ακόστα, Κόντε, Μαμπούλου, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Καρανίκας, Κοζορώνης, Κούτρης, Μιχαήλ, Ζάιρο, Πασχαλάκης, Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Βιδάλ, Σκόνδρας, Νικολιάς και Τζημόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια