Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ατρόμητος-Πανιώνιος : Στατιστικά & συμπτώσεις

Γράφει ο Νίκος Τσιάπης * Ατρόμητος & Πανιώνιος θα αναμετρηθούν το απόγευμα της Κυριακής (17.15) σε μία από τις πιο αμφίρροπες αναμε...

Γράφει ο Νίκος Τσιάπης

* Ατρόμητος & Πανιώνιος θα αναμετρηθούν το απόγευμα της Κυριακής (17.15) σε μία από τις πιο αμφίρροπες αναμετρήσεις της εξ' αναβολής 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Στόχος αμφότερων η επίτευξη της 2ης συνεχόμενης νίκης για 3η φορά εντός της Superleague 2016/2017 ώστε αφενός οι γηπεδούχοι να πλησιάσουν τις θέσεις της πρώτης πεντάδας, αφετέρου οι φιλοξενούμενοι να εδραιωθούν στις πολύ υψηλές θέσεις τους βαθμολογικού πίνακα.

Να σημειωθεί πως στο τελευταίο διάστημα , έχουν επικρατήσει επί του Λεβαδειακού, τόσο ο Ατρόμητος ως γηπεδούχος (με 2-0 στις 7/1/2017) όσο και ο Πανιώνιος ως φιλοξενούμενος (με 1-4 στις 18/12/2016).

* Οι κυανόλευκοι θα επιδιώξουν να ξεπεράσουν το μέσο όρο του 1.50 βαθμού ανά αγώνα με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, κάτι που θα πετύχουν αποκλειστικά και μόνο στην περίπτωση κατάκτησης των 3 βαθμών της νίκης στο ματς με τους κυανέρυθρους. Να σημειωθεί πως η περσινή σεζόν ήταν η δεύτερη εντός της δεκαετίας του 2010 που οι Περιστεριώτες ολοκλήρωσαν τον πρώτο τους γύρο με 22 ή λιγότερους βαθμούς, δηλαδή μέσο όρο χαμηλότερο του 1.50.

* Από την πλευρά του ο Ιστορικός επιθυμεί να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών. Είναι γεγονός πως παραμένει αήττητος από τις 29/10/2006 και το 2-0 στη Λάρισα από την τοπική ομάδα, λίγες ώρες πριν γίνει η αλλαγή από θερινή σε χειμερινή ζώνη ώρας! Έκτοτε, έχει σημειώσει 4 νίκες & 3 ισοπαλίες στους 7 αγώνες που έχουν μεσολαβήσει μέχρι και σήμερα!

* Οι κυανέρυθροι θα ψάξουν την πρώτο τους ''διπλό'' στην πρωτεύουσα μετά τις 5/3/2011 όταν και είχαν επικρατήσει και τότε στο Περιστέρι με 1-2 σε αγώνα που διεξήχθη ημέρα Κυριακή και με ώρα έναρξης στις 17.15! Έκτοτε, δεν έχουν αγωνιστεί εκ νέου ίδια ημέρα & ώρα ως φιλοξενούμενοι στην Αθήνα και αυτό θα συμβεί ξανά για πρώτη φορά στο παιχνίδι της Κυριακής.

* Αγνοείται το ισόπαλο αποτέλεσμα στις αναμετρήσεις μεταξύ Ατρομήτου & Πανιωνίου στο Περιστέρι μετά τις 2/11/1980 όταν οι 2 αντίπαλοι είχαν μείνει στο 2-2. Έκτοτε, κυανόλευκοι & κυανέρυρθοι έχουν τεθεί αντιμέτωποι 10 φορές, όπου αναδείχθηκε νικητής σε όλες τις περιπτώσεις!


Δεν υπάρχουν σχόλια