Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μιλόγεβιτς: «Δίκαιη και μεγάλη νίκη»

Μεγάλη και δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Ιστορικού επί του Ατρόμητου ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός του Πανιωνίου, μιλώντας σ...

Μεγάλη και δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Ιστορικού επί του Ατρόμητου ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός του Πανιωνίου, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα του Περιστερίου, αναφέρθηκε τόσο στην σημαντική νίκη της ομάδας, όσο και για την βαθμολογική συγκομιδή του Ιστορικού στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, μίλησε για τον τραυματισμό του Ενγκόγκ, για τον Καρίμ, αλλά και για τις μεταγραφικές κινήσεις των κυανέρυθρων.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: "Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Εμείς ήρθαμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα τη νίκη, η οποία και ήρθε. Δίκαια νικήσαμε σε μία δύσκολη έδρα, κόντρα σε μία καλή ομάδα. Για μία ακόμη φορά θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει πιο νωρίς το παιχνίδι. Είχαμε κλασικές ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα, ήταν και η διακοπή με τα φώτα και την ατυχία με τον τραυματισμό του Ενγκόγκ, αναγκαστικά αλλάξαμε λίγο τα πλάνα μας. Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος με τις αλλαγές έγινε πιο επιθετικός. Μπορώ να πω όμως ότι εμείς ήμασταν πιο επικίνδυνοι επιθετικά. Μεγάλη νίκη για εμάς σε αυτή την έδρα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Πρέπει να ξεκουραστούμε όσο γίνεται γιατί παίζουμε γρήγορα το επόμενο παιχνίδι στα Γιάννενα.

Για τον τραυματισμό του Ενγκόγκ: "Ο Ενγκόγκ έχει ένα τράβηγμα στον τετρακέφαλο. Θα δούμε τι έχει".

Για τους βαθμούς στο πρωτάθλημα: "Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια. Είναι όμορφο που ο Πανιώνιος βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Στο ποδόσφαιρο πάντα κοιτάς το επόμενα παιχνίδι, οι αριθμοί είναι για την ιστορία. Από αύριο εμείς ετοιμαζόμαστε για το επόμενο ματς και αυτά με τους αριθμούς είναι για τους δημοσιογράφους περισσότερο.Τα παιδιά αξίζουν όσα έχουμε πετύχει έως τώρα".

Για την αμφισβήτηση που υπήρξε προς το πρόσωπο του μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ: "Αυτά τα κρατάω για εμένα όσα έχουν γίνει και αν έχω ακούσει κάτι από την κερκίδα. Εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω, δουλεύω με τους παίκτες μου. Σε ένα παιχνίδι παίρνεις πολλές αποφάσεις, κάποιες φορές είναι σωστές κάποιες όχι. Μετά το παιχνίδι γίνεται η ανάλυση, αλλα το παιχνίδι είναι ζωντανό. Με κάποιες αποδοκιμασίες που άκουσα εγώ στο ματς με τα Γιάννινα δεν θέλω να το νιώθουν και τα παιδιά αυτό. Εγώ μπορεί να φύγω οποιαδήποτε στιγμή, τα παιδιά πρέπει να ειναι συγκεντρωμένα στο παιχνίδι. Από την κερκίδα πολλές φορές ακούγονται διάφορα και από υπερβολική αγάπη απο τον κόσμο για την ομάδα, εγώ δεν έχω πρόβλημα από τον κόσμο. Οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές".

Για τον Καρίμ και τις μεταγραφές της ομάδας: "Εκ μέρους όλων μας, ήταν τιμή μου που είχαμε τον Καρίμ στην ομάδα . Εξαιρετικό παίκτης, άνθρωπος και χαρακτήρας. Τον ευχαριστούμε και πιστεύω ότι θα πετύχει σίγουρα. Από εκεί και πέρα κάναμε κάποιες κινήσεις μεταγραφικά, προς το παρόν είμαστε σε καλό δρόμο, σήμερα είχε μόνο ο Μπάλλας δικαίωμα συμμετοχής. Σύντομα ελπίζω να μπορούν και τα υπόλοιπα παιδιά να αγωνιστούν. Έχουμε ακόμη κάποιους στόχους, αλλά τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια. Σίγουρα θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται. Μελετάμε περιπτώσεις, άλλα είναι δύσκολος μήνα ο Ιανουάριος για μεταγραφές".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια