Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έβγαλε ψυχή στη Θεσσαλονίκη!

Τα έδωσαν όλα, πάλεψαν για το θετικό αποτέλεσμα, όμως ένα γκολ του Σάριτς 1:21 πριν τη λήξη του αγώνα δεν έδωσε στον Πανιώνιο έστω την ...

Τα έδωσαν όλα, πάλεψαν για το θετικό αποτέλεσμα, όμως ένα γκολ του Σάριτς 1:21 πριν τη λήξη του αγώνα δεν έδωσε στον Πανιώνιο έστω την ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη (7-6).

Ο ΠΑΟΚ με το συγκεκριμένο γκολ απέφυγε την ήττα, ενώ ο Πανιώνιος του Κώστα Δήμου φεύγει με πικρή γεύση, καθώς οι «κυανέρυθροι» έκαναν μεγάλο παιχνίδι και αδικούνται από το αποτέλεσμα. Ο «Ιστορικός» κατέθεσε ψυχή στο Εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, ενώ στο πρώτο ημίχρονο βρισκόταν μπροστά με ένα γκολ.

Στο τρίτο οκτάλεπτο οι Θεσσαλονικείς πέρασαν μπροστά με 5-3, όμως ο Πανιώνιος ισοφάρισε και έκανε την ανατροπή. Στο τέλος, παρόλα αυτά, ο Σάρις αποδείχθηκε δήμιος της ομάδας μας, καθώς σκόραρε τόσο το 6ο όσο και το 7ο και νικητήριο γκολ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Να σημειωθεί ότι οι διαιτητές απέβαλαν με κόκκινη κάρτα, στο 0.02 πριν από τη λήξη του δεύτερου οκτάλεπτου, τον έφορο του Πανιωνίου Σάκη Τοροσιάδη, για διαμαρτυρία.

H ταυτότητα του αγώνα

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 7-6

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-0, 2-0, 2-3

Πανιώνιος(Δήμου): Καρακάσης 1, Κουτσιαλής 2, Κουλιεράκης 2, Γαβαλάς Γ. 1

Δεν υπάρχουν σχόλια