Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δίκαιη νίκη...

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας... Δίκαιη νίκη που τελικά επιτεύχθηκε, επειδή προηγουμένως διασφαλίστηκε! Μπράβο στον Πανιώνιο για τη νίκη το...

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας...
Δίκαιη νίκη που τελικά επιτεύχθηκε, επειδή προηγουμένως διασφαλίστηκε!

Μπράβο στον Πανιώνιο για τη νίκη του επί του Παναιτωλικού εκτός έδρας! Ήταν σαφώς καλύτερος του αντιπάλου του, έπαιξε μυαλωμένα και κέρδισε δίκαια! Μερικές διαπιστώσεις:

- Ο Πανιώνιος όταν δεν έχει κατοχή, κ σήμερα δεν είχε, επιτυγχάνει θετικά αποτελέσματα

- Και σήμερα έχασε ευκαιρίες που δε χάνονται. Η διαφορά με προηγούμενες φορές είναι ότι σήμερα κλείδωσε τη νίκη. Αν δεν επιτύγχανε το 2ο γκολ δε γνωρίζουμε αν τελικά θα έφευγε νικητής! Άλλωστε την έχει πατήσει με το ίδιο τρόπο ουκ ολίγες φορές φέτος. Το 2ο γκολ «έκοψε τα πόδια» των αντιπάλων.

- Φούντας (βρίσκεται αυτή την περίοδο σε εξαιρετική φόρμα), Μπεν και Μασούρας είναι καλοί ντριπλέρ, ταχείς και διεισδυτικοί ποδοσφαιριστές αλλά ταυτοχρόνως επιπόλαιοι και σε κάποιες περιπτώσεις ατομιστές. Για αυτό και χάνουν αρκετά γκολ. Ο Μασούρας έβαλε μόλις το πρώτο του στο πρωτάθλημα. Αν προσέξουν περισσότερο, αν βελτιώσουν κάποια θεματάκια, που είναι περισσότερο λογικής και όχι προσόντων, τότε θα βοηθήσουν περισσότερο τόσο τους ίδιους όσο και την ομάδα τους.

- Ακολουθούν 3 παιχνίδια με αντιπάλους που έχουν ίδιους περίπου στόχους με τον Πανιώνιο, ανεξάρτητα αν σήμερα είναι πιο πίσω στη βαθμολογία απ’ αυτόν. Θα έχει μεγάλη σημασία να μη χάσει κανένα και να καταφέρει τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή. Μπορεί να τα καταφέρει αν αγωνιστεί με σθένος και χωρίς άγχος! Πάντως δε θα είναι καθόλου εύκολα παιχνίδια επειδή όλοι οι αντίπαλοι θ' αγωνιστούν με σκοπό να κερδίσουν τον Πανιώνιο, που είναι ψηλά στη βαθμολογία. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι σ' αυτά τα παιχνίδια σταματάει η προσπάθεια, αλλά αντιθέτως ο Πανιώνιος θα πρέπει ν’ αγωνιστεί για τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια μέχρι και το τελευταίο του πρωταθλήματος.

Τέλος ιδιαίτερου συμβολισμού είναι το μεθεπόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Στο οποίο κάλλιστα ο Πανιώνιος μπορεί να επικρατήσει και σίγουρα να μη χάσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια