Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αυτός είναι ο Κατσικογιάννης...

Αυτός είναι ο Κατσικογιάννης... Δεν είναι η πρώτη φορά που εν λόγω διαιτητής τραβάει την προσοχή με τις διαιτητικές του αποφάσεις και...

Αυτός είναι ο Κατσικογιάννης...

Δεν είναι η πρώτη φορά που εν λόγω διαιτητής τραβάει την προσοχή με τις διαιτητικές του αποφάσεις και πολύ περισσότερα με τα όσα λέει... Θυμηθείτε ΕΔΩ όσα είπε στον Κόρμπο.

O Αλέξανδρος Κατσικογιάννης είχε δημιουργήσει πολλά και προβλήματα στο πρωτάθλημα της Football League, με αρκετές ομάδες να έχουν τρομερά παράπονα όχι μόνο για τις υποδείξεις του αλλά και για όσα έχει πει ο συγκεκριμένος κύριος!

Δείτε χαρακτηριστικά όσα είχε πει ο πρόεδρος της Λαμίας, μετά από αγώνα της ομάδας του με τον Πιερικό, για τον Κατσικογιάννη:

«Η ομάδα έφυγε από τον Πιερικό με ένα αποτέλεσμα 0-0. Ο διαιτητής της αναμέτρησης ό,τι δεν κατάφερε να κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο το έκανε εκτός αυτού. Έγραψε στο Φύλλο Αγώνα ότι ο παίκτης μας Χουσεΐν Μουμίν αναφέρθηκε σ’ αυτόν με αισχρά λόγια κατά της οικογένειάς του και κατά των παιδιών του. Επειδή γνωρίζω προσωπικά τον παίκτη και σαν χαρακτήρα, δεν βρίζει, έχει μάλιστα μια θρησκεία που δεν του επιτρέπει να χρησιμοποιεί κάποιες από τις λέξεις που γράφει και το γνωρίζουμε. Να μας πει ο κ. Κατσικογιάννης, ο διαιτητής Ηπείρου αν αυτά που έχει γράψει τα πιστεύει και τον προκαλώ να μας πει με ποιο άτομο από την οικογένειά του μίλησε στο κινητό του μετά την λήξη του αγώνα και τι οδηγίες πήρε και ποια συμφέροντα εξυπηρετούσε. Ο πατέρας μου εμένα εκεί που είναι αισθάνεται περήφανος, ο πατέρας του κ. Κατσικογιάννη σίγουρα δεν αισθάνεται περήφανος. Καλώ όποιος είναι υπεύθυνος, ο Εισαγγελέας, να ανοίξει το κινητό του για να δούμε με ποιον μίλησε και ποιος τον μανατζάρει.

Επίσης καλώ την ΕΠΟ και τον Αθλητικό Εισαγγελέα να πάρουν άμεσα θέση. Ο Γενικός Αρχηγός μας δεν μπόρεσε να πλησιάσει τον διαιτητή και απωθήθηκε βίαια με δόλο λέγοντας του ο διαιτητής από μακριά ότι όλα είναι εντάξει και το μόνο που θα γράψει μετά το τέλος του παιχνιδιού είναι η κίτρινη στον Ρεπετσά και μετά συμπλήρωσε ο ίδιος ό,τι ήθελε. Έτσι την ώρα που παίζουμε αγώνα την Τετάρτη έρχεται το Φύλλο Αγώνα και η Τιμωρία του Μουμίν. Το ίδιο είχε συμβεί με τον συγκεκριμένο διαιτητή και πέρυσι στον αγώνα της ομάδας μας στα Τρικάλα όπου κρινόταν το πρωτάθλημα. έδειξε κόκκινη στον παίκτη μας τον Παπαστεργίου, όταν ρωτήθηκε γιατί είπε ότι έφτυσε ενώ αυτό δεν έγινε ποτέ και ενώ το παιχνίδι ήταν 1-0 υπέρ μας, αφήνει την ομάδα μας με 10 παίκτες. Θα ντρεπόμουν να είμαι στη θέση του και να σφυρίζω, θα κρέμαγα τη σφυρίχτρα και θα άλλαζα επάγγελμα».

Εκτός όμως από τον πρόεδρο της Λαμίας και ο τότε προπονητής του Φωστήρα,Τζάκι Ματάισεν, (2015) είχε κάνει τις δικές του καταγγελίες για τον Κατσικογιάννη, μετά από αγώνα της ομάδας ρου με τον Αιγινιακό

Ο Βέλγος, είχε υποστηρίξει πως ο Κατσικογιάννης τον είχε αποκαλέσει μαλ…, ενώ όταν του είχε ζητήσει το λόγο, ο διαιτητής του είχε απαντήσει «χέστηκα«.

Συγκεκριμένα, ο Ματάισεν είχε πει: «Έχω πολλά παράπονα από τον διαιτητή. Ο αντίπαλος δε χρειαζόταν τη βοήθειά του. Σε μία φάση του είπα ότι δεν είναι φάουλ, αυτός με αποκάλεσε μαλ…! Επειδή είμαι ξένος και δεν γνωρίζω πολύ καλά ελληνικά τον ρώτησα και μου απάντησε χέστηκα. Δεν πρέπει να βοηθούν τους αντιπάλους».

Και φτάσαμε στο 2017  και τον αγώνα ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Πανιώνιο, όπου εκτός από πολλές λανθασμένες υποδείξεις του κατά του Ιστορικού. ο Κατσικογιάννης είπε και τα όσα απίστευτα ξέρουμε στον αρχηγό Παναγιώτη Κόρμπο..

Τα περιστατικά του εν λόγω κυρίου είναι πολλά και όμως κατάφερνε κάθε χρόνο να ανεβαίνει κατηγορίες και να σφυρίζει σήμερα στην Σούπερ Λιγκ... Για πόσο ακόμα όμως;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια