Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να... μπει με νίκη το 2017!

Με νίκη θέλει να ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2017 ο Ιστορικός, που υποδέχεται σήμερα (05/01, 15:00) τον ΠΑΣ Γιάννιν...

Με νίκη θέλει να ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2017 ο Ιστορικός, που υποδέχεται σήμερα (05/01, 15:00) τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη.

Οι κυανέρυθροι θέλουν να ξεκινήσουν το νέο έτος όπως ακριβώς έκλεισαν το 2016, δηλαδή με μία ακόμη καλή εμφάνιση και σημαντική νίκη.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς προέρχεται από το σπουδαίο "διπλό" στη Λιβαδειά και κόντρα στους Ηπειρώτες θα επιδιώξει να παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο ξανά την καλή της εικόνα, ώστε να μπει με το... δεξί στις αναμετρήσεις του 2017.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και θα παρατάξει το καλύτερο δυνατό αρχικό σχήμα.

Eκτός έχουν τεθεί οι Ολαϊτάν και Αντωνιάδης, ενώ την 20αδα της αποστολής συμπληρώνουν οι νεαροί Βουκελάτος, Σταυρόπουλος.

Αναλυτικά οι "εκλεκτοί" του Μιλόγεβιτς: Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Φούντας, Ανσαριφάρντ, Γκιοατά, Σταυρόπουλος, Μασούρας, Αργυρόπουλος, Σιώπης, Γιαννιώτης, Βουκελάτος, Ενγκόγκ, Μπεν, Βοσνιάδης, Βλάχος, Ρισβάνης, Καθάριος, Σοτζέι, Σαββίδης.

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα, που θα δούμε στον αγωνιστικό χώρο της Νέας Σμύρνης, αναμένεται να αποτελείται από τους εξής έντεκα: Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μπεν, Μασούντ, Φούντας, Καρίμ.

Χωρίς δύο ο ΠΑΣ

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο βασικών του παικτών. Ο λόγος για τους Μπέριο, Κόντε, οι οποίοι είναι τραυματίες και δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν. Αντίθετα, ο Ζάιρο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ: Ακόστα, Ζάιρο, Λίλα, Μαμπούλου, Γαρουφαλιά, Γιάκο, Καρανίκα, Κοζορώνη, Κούτρη, Μιχαήλ, Δώνη, Πασχαλάκη, Περιστερίδη, Μπουκουβάλα, Ναδάλες, Βιδάλ, Σκόνδρα και Τζημόπουλο. Αρχηγός της αποστολής είναι ο Δ/ντής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Δημήτρης Νιαρχάκος.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια