Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έφερε για να «τσεκάρει» τον Μιραμάρ (video)

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν για τον Πανιώνιο και ήδη οι άνθρωποι του Ιστορικού προετοιμάζουν την επόμεν...

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν για τον Πανιώνιο και ήδη οι άνθρωποι του Ιστορικού προετοιμάζουν την επόμενη ημέρα...

Οι κυανέρυθροι εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις επιθετικών, οι οποίοι μπορεί να αποσχολήσουν μεταγραφική την ομάδα.

Ένας από αυτόυς είναι και ο Λεονάρντο Μιραμάρ Ρότσα. Πρόκειται για 19χρονο επιθετικό, που προέρχεται από την δεύτερη ομάδα της Μονακό.

Καταγωγή έχει από την Βραζιλία, όμως διαθέτει πορτογαλικό διαβατήριο. Είναι δυνατό παιδί, έχει 1.98 ύψος, ενώ με την δεύτερη ομάδα της γαλλικής Μονακό είχε πετύχει πολλά τέρματα, δείχνοντας πως έχει το εύκολο γκολ.

Ο παίκτης ήδη βρίσκεται στην Ελλάδα και παίρνει μέρος στις προπονήσεις του Πανιωνίου, με τον Μιλόγεβιτς να τον "τσεκάρει". Μένει να φανεί αν θα ικανοποιήσει με την παρουσία του.

Εκτός από τον Ρότσα, όμως, στις προπονήσεις του Πανιωνίου έχει ενταχθεί και ο Παναγιώτης Μπάλλας. Ο 23χρονος χαφ θα περάσει κι αυτός από τον "μικροσκόπιο" του Σέρβου τεχνικού, με σκοπό να πείσει για τις ικανότητες του, υπογράφοντας συμβόλαιο με τον σύλλογο.

Δείτε σε βίντεο τον Μιραμάρ



Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια