Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα έργα του Ερασιτέχνη Πανιωνίου (video)

Τα panionianea.gr σας παρουσιάζουν αναλυτικά τα έργα που υλοποίησε η τωρινή διοίκηση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου σε πορεία 1,5 χρόνου. Ο ...

Τα panionianea.gr σας παρουσιάζουν αναλυτικά τα έργα που υλοποίησε η τωρινή διοίκηση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου σε πορεία 1,5 χρόνου.

Ο Κώστας Κανταρτζόγλου, μέλος της διοίκησης του Ερασιτέχνη και έφορος του γηπέδου και των ποδοσφαιρικών τμημάτων, μίλησε στην ιστοσελίδα μας και αναφέρθηκε αναλυτικά σε όσα έργα έχουν γίνει αυτό το διάστημα:

"Σε διάρκεια 1,5 χρόνο αυτής της διοικήσεως του Ερασιτέχνη, καταφέραμε και φτιάξαμε κάποια σημαντικά πράγματα, όπως την ανακατασκευή της πισίνας (επιμελήθηκε ο κ. Τριανταφύλλου), την ανακατασκευή του γηπέδου 5Χ5 και διορθωτικές αλλαγές στον στίβο του γηπέδου και στην αίθουσα "Ηλίας Μισαηλίδης", όπως αναλυτικά τα έχετε παρακάτω. Παράλληλα, τοποθετήθηκε νέος φωτισμός στο γήπεδο και δημιουργήσαμε τουαλέτες στίβου (κάτω από την Θύρα 9). Το μεγάλο έργο που έγινε με μεγάλη προσπάθεια, πραγματοποιήθηκε κάτω από την Θύρα 1. Εκεί ήταν ένας πολύ μεγάλος χώρος, που ήταν γεμάτος με μπάζα και σκουπίδια. Με το ζόρι μπορούσε να παρκάρει το πούλμαν και 2-3 αυτοκίνητα με όλη την σαβούρα που υπήρχε μέσα. Με την βοήθεια του Δήμου καθαρίστηκε ο χώρος και έπειτα μπήκαν συνεργεία μέσα και με πίεση νερού πλύθηκαν όλα τα σαφρά τσιμέντα και έπεσαν κάτω. Βάφτηκαν με μπογιές όλα τα σίδερα που φάνηκαν και φτιάχτηκαν. Καταναλώθηκε ένας τόνος μπογιά για να βαφτεί όλος ο χώρος, έπεσαν 16 κυβικά μπετό για την δημιουργία νέου πατώματος για το γήπεδο βόλεϊ και από πάνω δημιουργήθηκε αθλητικό δάπεδο για να παίζουν τα παιδιά του βόλεϊ. Είναι ένας καινούργιος χώρος, μπήκε νέος φωτισμός, θα δημιουργηθούν τουαλέτες και γραφεία για το βόλεϊ, προπονητών και αποθήκες για τα υλικά. Και το πάρκινγκ τα αναφέρεται παρακάτω. Στην εξέλιξη θα φτιαχτεί και πλαστικό δάπεδο για να μπορούν και περισσότερα παιδιά να κάνουν προθέρμανση. Θα ήθελα να πω και στα παιδιά και στους γονείς λίγη υπομονή με αγάπη προχωράμε τα έργα ένα-ένα γίνονται".

Αναλυτικά έργα και συντήρηση από τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο

Κολυμβητήριο 
-Γενική ανακατασκευή πισίνας (αντλίας θερμότητας μικρής-μεγάλης πισίνας)
-Ανακατασκευή αντλιοστασίου
-Ηλιακούς (πάνελ, μπόιλερ)
-Τέσσερις καινούργιες αντλίες ανακύκλωσης νερού
-Αλλαγή δαπέδου πισίνας και πλακιδίων
-Ανακαίνιση στα ντούζ μικρής πισίνας
-Τοποθέτηση πάνελ υπερύθρων για θέρμανση αποδυτηρίων

Γήπεδο 5Χ5
-Ανακατασκευή γηπέδου
-Νέος πλαστικός τάπητας νέας γενιάς
-Νέος φωτισμός
-Νέα δοκάρια και δίχτυα στις εστίες

Γήπεδο Νέας Σμύρνης
-Νέα διαγράμιση ταρτάν στίβου
-Ξήλωμα επικίνδυνης ψευδοροφής στην κλειστή αίθουσα "Ηλίας Μισαηλίδης" και τοποθέτηση σύγχρονου φωτισμού.
-Περιφερειακός φωτισμός σταδίου
-Δημιουργία τουαλετών στίβου κάτω από την Θύρα 9
-Δημιουργία νέου γηπέδου βόλεϊ κάτω από την Θύρα 1 και διαγράμμιση για πάργκινκ 24 ΙΧ και ένος πούλμαν
-Παχομέτρηση στους πυλώνες του σταδίου και βρέθηκαν ασφαλείς
-Συντήρηση του υποσταθμού υψηλής τάσεως

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη, μέσω του panionianea.gr, έστειλε το παρακάτω ευχαριστήριο:

"Ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος ευχαριστεί τον κ. Κυριάκο Σκούρα για την βοήθεια του στην ανακατασκευή του γηπέδου 5Χ5 και τον κ. Γιαντζίδη υπεύθυνο καθαριότητας για την πολύτιμη βοήθεια του".

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα εν λόγω έργα, μέσα από την κάμερα του panionianea.gr



Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια