Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θεοδωρομανωλάκη: «Έχουμε πολλά να δώσουμε ακόμα»

Για την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον ισχυρό Ολυμπιακό, αλλά και για την έως τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1, μίλησε στα pa...

Για την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον ισχυρό Ολυμπιακό, αλλά και για την έως τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1, μίλησε στα panionianea.gr η Δέσποινα Θεοδωρομανωλάκη.

 Η 25χρονη γκαρντ/φόργουορντ της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού, αναφερόμενη στο ματς με τους "Πειραιώτες", τόνισε:

«Ξέραμε ότι το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό θα ήταν δύσκολο. Εμείς όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά τόσο για να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα όσο και για να δείξουμε ποιος είναι ο Πανιώνιος. Παρά τα επεισόδια που έγιναν πριν το παιχνίδι εμείς παραμείναμε συγκεντρωμένες στο στόχο μας και καταφέραμε να βγάλουμε πολύ καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο», ήταν τα αρχικά της λόγια, για να συμπληρώσει:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού για τη νίκη και καλή συνέχεια στην Ευρώπη. Πολλά συγχαρητήρια και στην ομάδα μας για την σημερινή μας εμφάνιση. Συνεχίζουμε το ίδιο δυνατά για το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό».

Όσον αφορά το φετινό αρκετά καλό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1, η Θεοδωρομανωλάκη είπε:

«Είμαστε μια ομάδα η όποια ανέβηκε φέτος στην Α1. Στόχος μας είναι να μείνουμε στην κατηγορία! Μέχρι τώρα εκτός από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν έχουμε χάσει άλλο ματς στην έδρα μας και αυτό είναι σημαντικό. Τα παιχνίδια που έχουμε χάσει τα έχουμε χάσει από δικά μας λάθη και πολύ σημαντικό είναι ότι δεν έχουμε ακόμα την αρχηγό μας Πωλίνα Σταμπούρλου να μας βοηθήσει μέσα στο γήπεδο. Έχουμε πολλά να δώσουμε ακόμα και θα πάμε πολύ καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια