Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα τυπικά για Ταπόκο!

Ο Κέβιν Ταπόκο... προβάρει τα κυανέρυθρα! Σε προφορική συμφωνία με τον Ταπόκο έχει έρθει ο Πανιώνιος και όπως όλα δείχνουν ο 22χρονος...

Ο Κέβιν Ταπόκο... προβάρει τα κυανέρυθρα!

Σε προφορική συμφωνία με τον Ταπόκο έχει έρθει ο Πανιώνιος και όπως όλα δείχνουν ο 22χρονος άσος από τον Ιανουάριο θα αποτελεί παίκτη του Ιστορικού.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πέρασε από το... μικροσκόπιο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς τις προηγούμενες ημέρες, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και έτσι οι κυανέρυθροι κίνησαν τις διαδικασίες για να τον αποκτήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, ο Ταπόκο θα υπογράψει εξάμηνο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανιώνιο και αν ικανοποιήσει με την παρουσία του θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του για τα επόμενα τρία χρόνια!

Ποιος είναι ο Ταπόκο...

Ο 22χρονος αγωνιζόταν στην Ρόγιαλ Μουσκρόν και πριν λίγες ημέρες έλυσε το συμβόλαιό του με τον σύλλογο του Βελγίου. Έχει καταγωγή από την Μπουρκίνα Φάσο, όμως γεννήθηκε στη Λαβάλ της Γαλλίας, ενώ "μετράει" συμμετοχές στην Under-16 των «τρικολόρ».

Ο Ταπόκο «ανδρώθηκε» στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες της Λιόν. Το 2012, στα 20 χρόνια του, βρέθηκε στην Λοζάνη της Ελβετίας, ενώ από το 2013 αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του Βελγίου. Αρχικά φόρεσε την φανέλα της Ντέσελ Σπορτ, μετά της Λέουβεν (15/1) και το τελευταίο εξάμηνο έπαιξε στην Ρόγιαλ Μουσκρόν.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια