Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πολύ καλές εντυπώσεις από Μανανγκά!

Πολύ καλά δείγματα γραφής δείχνει ο Τζόναθαν Μπουατού Μανανγκά, ο οποίος δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες στη Νέα Σμύρνη. Ο 23χρονος ...

Πολύ καλά δείγματα γραφής δείχνει ο Τζόναθαν Μπουατού Μανανγκά, ο οποίος δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες στη Νέα Σμύρνη.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει καταγωγή από την Ανγκόλα και έχει γεννηθεί στο Βέλγιο, παίρνει μέρος στις προπονήσεις του Ιστορικού εδώ και κάποιες ημέρες, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να "τσεκάρει" τις δυνατότητες του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του panionianea.gr, ο Μανανγκά αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις και δεν αποκλείεται ο Σέρβος τεχνικός να ανάψει άμεσα το "πράσινο φως", προκειμένου να κινηθεί η διοίκηση για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ποιος είναι...

Ο Τζόναθαν Μπουατού Μανανγκά είναι 23 ετών και όπως αναφέραμε παραπάνω έχει καταγωγή από την Ανγκόλα, αλλά έχει γεννηθεί στο Βέλγιο. Μάλιστα, έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες του Βελγίου, όμως επέλεξε την Εθνική της Αγκόλα για την ανδρική ομάδα.

Αγωνίζεται με την ίδια ευκολία τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως ανασταλτικός μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σταντάρ Λιέγης το 2009. Το καλοκαίρι του 2012 πήρε μεταγραφή για την Γκενκ από την οποίαα και δόθηκε δανεικός στις Βρυξέλλες. Το 2013 και για δύο χρόνια αγωνίστηκε στη Φούλαμ, όπου έπαιξε στην ομάδα ομάδα Κ21 για 34 φορές, ενώ στη συνεχεία πήγε στη Μπέβερεν. Με την ομάδα του Βελγίου μετράει 48 συμμετοχές.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια