Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Μανώλης Σιώπης και οι αγαπημένες του φωτογραφίες (photos)

Δείτε ένα όμορφο αφιέρωμα της ιστοσελίδας "thrakisports" για τον Μανώλη Σιώπη. Γίνεται αναδρομή στην έως τώρα καριέρα του παίκτ...

Δείτε ένα όμορφο αφιέρωμα της ιστοσελίδας "thrakisports" για τον Μανώλη Σιώπη. Γίνεται αναδρομή στην έως τώρα καριέρα του παίκτη του Πανιωνίου, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επέλεξε τις 20 αγαπημένες φωτογραφίες του.

Αναλυτικά το αφιέρωμα:

Το βασικό στον αιφνιδιασμό είναι η αστραπιαία ταχύτητα με μυστικότητα και αυτή τη τακτική φαίνεται να ακολουθεί ο Μανώλης Σιώπης. Παρ ότι μπορεί να ξεγελάει με το ύψος του ο εβρίτης ποδοσφαιριστής κρύβει μια τεράστια δύναμη μέσα του την οποία μερικοί, μετρημένοι στα δάχτυλα, μπορούν να εξηγήσουν. Από πολύ μικρός γίνεται επίκεντρο των συζητήσεων για τις ικανότητες του και μέσα σε λίγο καιρό καταφέρνει να γίνει γνωστός όσο λίγοι στην ηλικία του και μαζί του γίνεται ακόμη πιο γνωστή η αγαπημένη του πατρίδα, το Τυχερό Έβρου.

Ξεκινά τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο από πολύ μικρός μαζί με τον αδερφό του Δημήτρη Σιώπη στη Δόξα Τυχερού έχοντας παρέα και τον κολλητό του φίλο Γιώργο Λίτσκα. Το μικρόβιο του αθλήματος φαίνεται να είχε εισχωρήσει για τα καλά μέσα του και το επόμενο ΒΗΜΑ είναι οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού στον Έβρο. Καταφέρνει με τις ικανότητες του να εντυπωσιάσει τους ερυθρόλευκους οι οποίοι μόλις στην ηλικία των 14, του ανακοινώνουν ότι πρέπει να ταξιδέψει μαζί τους στην Αθήνα και να παραμείνει εσώκλειστος στις ακαδημίες του Ολυμπιακού επανδρώνοντας τα τμήματα υποδομής. Παρ ότι μικρός έδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι γεννημένος για τα δύσκολα μένοντας μόνος του στη τρυφερή αυτή ηλικία χωρίς τους γονείς του στην Αθήνα. Πολύ εύκολα μπαίνει στο κλίμα του Ολυμπιακού παίρνοντας και το χρίσμα του αρχηγού. Γίνεται επίσης διεθνής παίζοντας στις Εθνικές ομάδες.

Παράλληλα με τις ποδοσφαιρικές του »υποχρεώσεις» ολοκληρώνει και τις εκπαιδευτικές αποφοιτώντας από το Επαγγελματικό Λύκειο Πειραιά με πτυχίο ηλεκτρολόγου εγκαταστάσεων. Στην ηλικία των 19 εφόσον δε παίρνει ευκαιρίες στον Ολυμπιακό θα δοθεί δανεικός στο Πλατανιά παίζοντας πια σε επαγγελματικό επίπεδο, κάνοντας 16 συνολικά συμμετοχές με την ομάδα των Χανίων. Μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν επιστρέφει πίσω στο Πειραιά και στον Ολυμπιακό.

Το 2014 θα είναι η χρονιά του καθώς το Καλοκαίρι μετά από εισήγηση του τότε προπονητή του Πανιωνίου Δημήτρη Τερζόπουλου θα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Νέας Σμύρνης η οποία εκείνη τη χρονιά θα βασιζόταν σε ελληνικό ρόστερ. Ο Τερζόπουλος κάποια στιγμή φεύγει και τη θέση του αναλαμβάνει ένας άλλος εβρίτης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης και εκεί είναι που το »εβρίτικο γλυκό» έδεσε. Ο Μανώλης Σιώπης γίνεται πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της 11αδας και με τη φανέλα νο 21 -εμπνευσμένη από τον αγαπημένο του Αντρέα Πίρλο- αρχίζει και ως γνήσιος ηλεκτρολόγος να »’αλλάζει» τα φώτα στους αντιπάλους φτάνοντας πέρσι με την ομάδα του στη τελική 5αδα του πρωταθλήματος και βραβεύεται όντας μέσα στη καλύτερη 23αδα της σεζόν.Το 2016 καταφέρνει να κάνει πραγματικότητα έναν από τους στόχους του αφού έχει σταματήσει από την Εθνική Νέων, καθώς θα κληθεί απο τον ομοσπονδιακό προπονητή Μικαελ Σκιμπε στην Εθνική Ελλάδος Ανδρών.

Του ζητήσαμε, όπως κάνουμε κάθε εβδομάδα από κορυφαίες προσωπικότητες του αθλητισμού της περιοχής μας, να ξεφυλλίσει τα προσωπικά και οικογενειακά άλμπουμ και να επιλέξει ο ίδιος τις 20 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που αγαπά περισσότερο, που τον έχουν σημαδέψει περισσότερο, που θεωρεί ότι συνοψίζουν την μέχρι σήμερα (αθλητική και όχι μόνο) πορεία του.

O Μανώλης Σιώπης ανταποκρίθηκε με χαρά σε αυτήν την πρόσκληση – πρόκληση, επέλεξε τις 20 αγαπημένες φωτογραφίες του και ξεφυλλίζει μαζί μας το «άλμπουμ της ζωής του», εξηγώντας τι βλέπουμε σε κάθε εικόνα. Γνωρίστε λοιπόν τον Μανώλη Σιώπη μέσα από τα μάτια του… Μανώλη Σιώπη!










































































Πηγή: thrakisports

Δεν υπάρχουν σχόλια