Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τίμησε την μνήμη του Ρήγα (photos)

Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του διοικητικού του συμβουλίου, τίμησε τη μνήμη του Γεώργιου Ρήγα, δίνοντας το όνομα του εκ...

Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του διοικητικού του συμβουλίου, τίμησε τη μνήμη του Γεώργιου Ρήγα, δίνοντας το όνομα του εκλιπόντος στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 των υποδομών.

Ο Γεώργιος Ρήγας υπήρξε αγνός φίλαθλος του Πανιωνίου, επιτυχημένος διοικητικός παράγοντας και άνθρωπος με βαθιά παιδεία και μόρφωση. Πετυχημένος τόσο στον Ακαδημαϊκό (Πανεπιστήμιο Uppsala της Σουηδίας) όσο και στον επαγγελματικό τομέα ( Volvo, Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας της Σουηδίας - Ινστιτούτο Πολεμικής Επιστήμης, τμήμα Διοίκησης), υπήρξε ένας άνθρωπος σπάνιας ποιότητας, τίμιος, καταδεκτικός, απλός και προσιτός. Ο φίλος Γιώργος, ο καλός μας GROG.

Η ενασχόλησή του με τα διοικητικά του Πανιωνίου υπήρξε σύντομη αλλά ιδιαίτερα σημαντική, καθώς με δικές του ενέργειες και πρωτοβουλίες ανακαινίστηκε το γήπεδο των υποδομών, που φέρει πλέον το όνομά του, ενώ προσπάθησε αλλά δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει ένα σχέδιο διοικητικής αναμόρφωσης του Πανιωνίου, μέσω της ορθής αξιολόγησης των προπονητών, των υπαλλήλων και των διοικητικών στελεχών. Όσοι τον γνώρισαν θεωρούν τον εαυτό τους ωφελημένο από τη γνωριμία.
Κατά τη σεμνή, λιτή αλλά πολύ συγκινητική τελετή, έγιναν, παρουσία φίλων - συγγενών και φιλάθλων του Πανιωνίου, τα αποκαλυπτήρια της τιμητικής πλάκας, ενώ προσφέρθηκε αναμνηστική πλακέτα στην μητέρα του. Από τις 11/12/2016 και εντεύθεν το γήπεδο 5 Χ 5 των υποδομών ποδοσφαίρου του Πανιωνίου θα φέρει το όνομα « ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΗΓΑΣ», εις ανάμνηση μιας σπουδαίας προσωπικότητας που κόσμησε με την παρουσία του τον σύλλογο.

Στο πρόσωπο του Γεώργιου Ρήγα, που υπήρξε επιφανής και παράδειγμα προς μίμηση, τιμήθηκαν και όλοι οι διοικητικοί παράγοντες των υποδομών του ποδοσφαίρου που προσέφεραν για χρόνια τις υπηρεσίες τους για την αναβάθμιση του τμήματος και την ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών, ενδεικτικά αναφέρονται οι κύριοι Χατζόπουλος και Νικολαΐδης ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε τους σύγχρονους εργάτες του τμήματος και συγκεκριμένα τον Άρη Μισαηλίδη και τον Κώστα Κανταρτζόγλου. Άνθρωποι που μόχθησαν και μοχθούν προκειμένου τα παιδιά που εμπιστεύονται την αθλητική τους διαπαιδαγώγηση στο τμήμα ποδοσφαίρου του Πανιώνιου Γ.Σ.Σ να λαμβάνουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και να βελτιώνονται ως αθλητές και ως άνθρωποι.







Πρόδρομος Τσάμης
Δικηγόρος
Ειδικός Γραμματέας Π.Γ.Σ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια