Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τασουλής στα panionianea.gr: «Νίκη ψυχολογίας-Άρπαξα την ευκαιρία μου»

Ο «χρυσός» σκόρερ στη νίκη επί της Κέρκυρας, Χρήστος Τασουλής, μίλησε στα panionianea.gr . Ο 25χρονος αριστερός μπακ του Ιστορικού έχει...

Ο «χρυσός» σκόρερ στη νίκη επί της Κέρκυρας, Χρήστος Τασουλής, μίλησε στα panionianea.gr.

Ο 25χρονος αριστερός μπακ του Ιστορικού έχει κερδίσει πλέον με το «σπαθί» του μία θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας και στο καθοριστικό παιχνίδι με τους «Φαίακες» κατάφερε με δικό του γκολ να χαρίσει το «τρίποντο» στον Πανιώνιο.

Μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα, ο Τασουλής μίλησε στα panionianea.gr (στην μικτή ζώνη) και αρχικά αναφέρθηκε στην σημαντικότητα της εν λόγω νίκης:

«Μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα, όπως ήταν αυτό στο Κύπελλο, είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις μία νίκη γιατί δίνει δύναμη στην ψυχολογία μας. Επίσης, μετά από δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, παιχνίδια στα οποία ήμασταν καλύτεροι, αυτή η νίκη μας επαναφέρει στους στόχους μας, που είναι μία καλή πορεία όπως η περσινή».

Για το αν υπήρχε έξτρα πίεση στην ομάδα, μετά την ήττα από τον Κισσαμικό για το Κύπελλο, τόνισε:

«Είχε δημιουργηθεί μία πίεση, η οποία για εμένα δεν θα έπρεπε να έχει δημιουργηθεί. Σίγουρα ένα κακό αποτέλεσμα -και όπως αυτό ήρθε- στο Κύπελλο δεν είναι ότι το καλύτερο, αλλά θεωρώ ότι στο πρωτάθλημα είμαστε πολύ καλά και συνεχίζουμε να κυνηγάμε τον στόχο μας. Άσχετα αν θα καταφέρουμε να είμαστε στην πεντάδα ή όχι, για μένα δεν έχει μεγάλη σημασία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν δύο χρόνια η ομάδα ήταν σε τραγική κατάσταση και η προσπάθεια που έχει γίνει από όλους στην ομάδα μας έχει φέρει σε μία πολύ καλύτερη μοίρα».

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, σε ερώτηση για το πώς θα χαρακτήριζε την επικράτηση επί της Κέρκυρας, ανέφερε: «Σίγουρα ήταν μία νίκη ψυχολογίας, για τους λόγους που ανέφερα και παραπάνω».

Όσον αφορά το εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί για το πρωτάθλημα, κόντρα στον Λεβαδειακό, τόνισε πως: «Ο Λεβαδειακός είναι πολύ καλός στην έδρα του, παίζει πολύ καλά στο γήπεδο του. Εμείς θα πάμε εκεί, θα κάνουμε αυτά που θα μας πει ο προπονητής μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Μακάρι να καταφέρουμε να φύγουμε με τη νίκη».

Τέλος, σε ερώτηση που του έγινε για τον ίδιο, για το γκολ που πέτυχε, αλλά και για το γεγονός πως πλέον έχει κερδίσει μία θέση στην ενδεκάδα, ο Τασουλής απάντησε:

«Πιστεύω ότι κάθε παίκτης είτε παίζει είτε όχι πρέπει να προσπαθεί για το καλύτερο. Εγώ περίμενα φέτος την ευκαιρία μου, πιστεύω την έχω αρπάξει, περιμένω κάθε παιχνίδι να γίνομαι και καλύτερος. Χαίρομαι που πέτυχα το γκολ κόντρα στην Κέρκυρα, όμως σημασία έχει η ομάδα που έφτασε σε αυτή την σημαντική νίκη, δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει το γκολ».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια