Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στεφανίδου: «Τιμή μας να εκπροσωπούμε τον Πανιώνιο στο Final Four»

Η Τζούλι Στεφανίδου μιλάει στα panionianea.gr για την πρόκριση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού στο Final Four και για την έω...

Η Τζούλι Στεφανίδου μιλάει στα panionianea.gr για την πρόκριση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού στο Final Four και για την έως τώρα πορεία στο πρωτάθλημα της Α1.

Η 26χρονη γκαρντ, η οποία βρίσκεται για τέταρτη συνεχή χρονιά στον Πανιώνιο, αρχικά αναφέρθηκε στην εκτός έδρας νίκη επί του Άρη και στην μεγάλη επιτυχία της πρόκρισης στο final four του Κυπέλλου:

«Όλη την εβδομάδα λέγαμε πως δεν πρέπει να υπάρχει άγχος γιατί ήταν ένα και μοναδικό παιχνίδι νοκ άουτ και είναι ευκαιρία να πάρουμε τη πρόκριση, γιατί μπορούμε και είμαστε καλύτερες. Το θέλαμε περισσότερο και αξίζαμε τη πρόκριση. Είναι τιμή μας να εκπροσωπούμε τον Πανιώνιο σε Final Four κυπέλλου».

Όσον αφορά τον στόχο της ομάδας στο Final Four η Στεφανίδου τόνισε:

«Θα δούμε τον αντίπαλο μας όταν γίνει η κλήρωση, θα δουλέψουμε με πλάνο πάνω στο συγκεκριμένο ματς και μακάρι να υπάρξει και η πρόκριση στον τελικό. Γιατί όχι;».

Για την έως τώρα πορεία του Ιστορικού στο πρωτάθλημα της Α1 η 26χρονη αθλήτρια του Πανιωνίου είπε:

«Έχουμε δώσει πολύ καλά ματς εντός έδρας, τα οποία έχουμε κερδίσει εκτός του Ολυμπιακού που είμασταν πολύ ανταγωνιστικές. Στα εκτός έδρας παιχνίδια μας, ενώ έχουμε παίξει καλά και αξίζαμε τις νίκες, χάσαμε στον πόντο και στο καλάθι. Δουλεύουμε πάνω στα λάθη μας για να είμαστε συνεχώς καλύτερες και είναι ευκαιρία τώρα με τη διακοπή να επιστρέψουμε ακόμα καλύτερες».

Τέλος, αναφέρθηκε στην μεγαλύτερη στιγμή που έχει ζήσει με την φανέλα του Πανιωνίου, εκτός από την φετινή μεγάλη πρόκριση στο Final Four:

«Εκτός από αυτή την πρόκριση στο Final Four, είναι μεγάλη και ξεχωριστή στιγμή φυσικά η περσινή μας άνοδος στην Α1. Ο Πανιώνιος επέστρεψε εκεί που ανήκει, στην πρώτη κατηγορία».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια