Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επιτέλους... Πανιώνιος!

Ναι... επιτέλους!!! Η νίκη με την Κέρκυρα απεκατέστησε την ηρεμία στην ομάδα. Μετά την ιστορική ντροπή του κυπέλλου με τον Κισσαμικό, τ...

Ναι... επιτέλους!!!

Η νίκη με την Κέρκυρα απεκατέστησε την ηρεμία στην ομάδα. Μετά την ιστορική ντροπή του κυπέλλου με τον Κισσαμικό, το αποτέλεσμα στο Κυριακάτικο ματς ήταν μονόδρομος, για να αποδείξει η ομάδα ότι μπορεί να μείνει στο κυνήγι των όποιων στόχων απέμειναν, μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο.

Το άγχος βέβαια ήταν εμφανές, οι πολλές χαμένες ευκαιρίες στην επίθεση συνεχίστηκαν, όπως και τα επακόλουθα καρδιοχτύπια στο 90’ όταν δεν έχεις καθαρίσει τον αγώνα, αλλά ευτυχώς η τύχη (που πάντοτε χρειάζεται) ήταν με το μέρος μας αυτή τη φορά.

Επιτέλους λοιπόν, μετά από αρκετούς αγώνες είδαμε να κρατάει η ομάδα το μηδέν στην άμυνα. Αυτό είναι το 1ο ζητούμενο για τη νίκη, ειδικά σε ένα πρωτάθλημα όπως το ελληνικό. Αυτό ήταν εξάλλου που ανέβασε και τον Πανιώνιο επίπεδο και του εξασφάλισε την καλή περυσινή πορεία.
Επιτέλους είδαμε τον Τασουλή να σκοράρει. Είναι από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες της ομάδας, κατά τη γνώμη μου και αν αποφύγει τους τραυματισμούς και συνεχίσει να δουλεύει συστηματικά, πιστεύω θα «φανεί» πολύ σύντομα. Αριστερά μπακ με επιθετικές αρετές σπανίζουν στην εποχή μας και πιστεύω πως ο Τασουλής μπορεί να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Τέτοια γκολ ασφαλώς δίνουν τεράστια αυτοπεποίθηση στους νέους σε ηλικία παίκτες. Το άξιζε και ελπίζω να συνεχίσει έτσι!

Επιτέλους ξαναμπήκαμε στην 5άδα της βαθμολογίας. Μπορεί τελικά να μην πηγαίνουμε για το κάτι παραπάνω, όπως πιστεύω ότι μπορούσαμε την τρέχουσα σεζόν, αλλά τουλάχιστον η 5άδα ελπίζω να μην χαθεί μέχρι το τέλος. Και δεν θα χαθεί αν πάρουμε τα παιχνίδια που πρέπει, όπως αυτό με την Κέρκυρα.

Να σημειώσω ότι το πρόγραμμα συνεχίζεται με τέτοιου τύπου παιχνίδια, ειδικά τα εξ’ αναβολής με Ατρόμητο και Γιάννενα θα είναι από τα λεγόμενα «ματς των 6 βαθμών» και θα κρίνουν πολλά.
Ελπίζω σε παρόμοιες εμφανίσεις και αποτελέσματα λοιπόν, για να κάνουμε και ποδοσφαιρικά καλές γιορτές!

Λουζιτανός

Δεν υπάρχουν σχόλια