Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν ήταν... Πανιώνιος!

Ένας αγνώριστος Πανιώνιος παρουσιάστηκε στα Χανιά, ηττήθηκε με 3-0 από τον γηπεδούχο Κισσαμικό και ουσιαστικά βρίσκεται με το ένα πόδι ...

Ένας αγνώριστος Πανιώνιος παρουσιάστηκε στα Χανιά, ηττήθηκε με 3-0 από τον γηπεδούχο Κισσαμικό και ουσιαστικά βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός συνέχειας του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς παρουσίασε πολύ κακό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος ανέβασε την απόδοση του, όμως για ένα ακόμη παιχνίδι έχασε πολλές μεγάλες χαμένες ευκαιρίες.

Οι Κρητικοί ήταν αποτελεσματικοί στην επίθεση και κατάφεραν να πάρουν μία ιστορική για την ομάδα τους νίκη, παίρνοντας ήδη την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Πλέον ο Ιστορικός -επί της ουσίας- αποκλείται από το Κύπελλο, καθώς χρειάζεται ένα θαύμα την τελευταία αγωνιστική των ομίλων για να αλλάξει την κατάσταση.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις προς την εστία του Θεοδωρόπουλου, με τους Σελινιωτάκη και Ενγκουέμ.

Από το 20’ η ομάδα του Μιλόγεβιτς άρχισε να ανεβάζει στροφές, χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά.

Στο 29’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν -με αρκετή δόση τύχης- να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Ο Μαρτίνεθ έκανε ένα σουτ από, η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του άτυχου Γκιοατά και κατέληξε στην αριστερή γωνιά του ανήμπορου να αντιδράσει Θεοδωρόουλου.

Οκτώ λεπτά αργότερα μία ακόμη ατυχία «χτύπησε» τον Πανιώνιο, καθώς ο Αντωνιάδης τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι, με τον Τασουλή να παίρνει την θέση του.

Στο 42’ οι κυανέρυθροι προσπάθησαν να φτάσουν με αξιώσεις προς την εστία του Πολίτη, με τον Ενγκόγκ να στοπάρει την μπάλα και τον Ολαϊτάν να πιάνει το σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Με την έναρξη της «επανάληψης» ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά με σκοπό να φέρει το ματς στα ίσια.

Αρχικά, στο 47’ ο Ολαϊτάν έβγαλε όμορφη πάσα στον Φούντα, ο οποίος αμαρκάριστος έκανε πολύ κακό πλασέ απέναντι από τον Πολίτη.

Τέσσερα λεπτά μετά ο Ολαϊτάν με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή, η σέντρα-σουτ που έκανε όμως πέρασε άουτ.

Στο 57’ χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τον Ιστορικό. Ο Μασούντ έκανε ωραίο φαλτσαριστό σουτ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του Κισσαμικού!

Δύο λεπτά αργότερα οι κυανέρυθροι σπατάλησαν διπλή μεγάλη ευκαιρία. Αρχικά στο 59’ ο Ενγκόγκ έκανε δυνατό σουτ, με τον Πολίτη να διώνχει δύσκολα σε κόρνερ.

Εν συνεχεία, ο Μασούντ δίνει ωραία την μπάλα στον Μπεν, το σουτ του οποίου όμως πέρασε άουτ.

Ο Πανιώνιος συνεχώς «πολιορκούσε» την αντίπαλη άμυνα για τη πολυπόθητο γκολ, ενώ παράλληλα έπεφτε έντονη βροχόπτωση στην περιοχή.

Ο «κύκλος» των χαμένων ευκαιριών για τον Πανιώνιο συνεχίστηκε στο 69’. Ο Ενγκόγκ μπήκε στην περιοχή, όμως το σουτ που έκανε ήταν αδύναμο και έτσι χάθηκε κι αυτή η καλή η στιγμή για την ομάδα.

Οι γηπεδούχοι σε μία από τις ελάχιστες φορές που έφτασαν προς την περιοχή του Θεοδωρόπουλου στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαν κενό στην άμυνα του Πανιωνίου και κόντρα στην ροή του αγώνα πέτυχαν και δεύτερο τέρμα.

Ο Τιάγκο έκανε όμορφη ενέργεια, έσπασε την μπάλα στον Μίλιτς και αυτός αμαρκάριστος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των κυανέρυθρων.

Στη συνέχεια ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι, για αρκετά λεπτά, λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Μετά από περίπου 25 λεπτά συνεχίστηκε η αναμέτρηση, με το γήπεδο όμως να έχει γεμίσει λίμνες, με αποτέλεσμα να κολλάει η μπάλα σε αρκετά σημεία.

Η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν άφηνε τις δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο, όμως η αλήθεια είναι πως θα ήταν τεράστια ταλαιπωρία για τον Πανιωνίου (ειδικά) να είχε διακοπεί οριστικά ο αγώνας και αν συνεχιζόταν την επόμενη ημέρα.

Στα τελευταία λεπτά ο Πανιώνιος πίεσε ξανά για να πετύχει κάτι στο παιχνίδι, όμως ο Κισσαμικός ήταν αυτός που ξανά είχε το αποτέλεσμα!

Στο 89’ ο Τιάγκο μπήκε στην περιοχή, πέρασε τον Τασουλή, με τον Φουκάκη να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Βέβαια, ο παίκτης των γηπεδούχων έπεσε πολύ εύκολα και ξεγέλασε τον διαιτητή!

Ο Μαρτίνεθ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και «έγραψε» το τελικό 3-0!

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Πολίτης, Τσερκέζος, Σταθάκης (58’ Γκούμας, Παντελάκης, Τσοντάκης, Σελινιωτάλης, Ενγκουέμ, Μαρτίνεθ, Κίκε (69’ Μάντζης), Θέος (72’ Τιάγκο), Μίλιτς

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Θεοδωρόπουλος, Αργυρόπουλος, Γκιοατά Οικονόμου Αντωνιάδης Κόρμπος, Σαββίδης (46’ Μπεν), Φούντας, Ολαϊτάν (74’ Μασούρας), Μασούντ, Ενγκόγκ

Δεν υπάρχουν σχόλια