Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Πανιώνιος για τα επεισόδια στο Αρτάκης!

Ανακοίνωση για τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν στο παιχνίδι μπάσκετ γυναικών του Ιστορικού με τον Ολυμπιακό εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Πανιώνι...

Ανακοίνωση για τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν στο παιχνίδι μπάσκετ γυναικών του Ιστορικού με τον Ολυμπιακό εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος.

Οι κυανέρυθροι τονίζουν -μεταξύ άλλων- πως είχαν ενημερώσει εγκαίρως (από την Παρασκευή) τους αρμόδιους φορείς (ΓΑΔΑ, ΑΤ Ν.Σμύρνης & ΕΟΚ) για "επερχόμενους κινδύνους", όμως όπως φάνηκε δεν εισακούστηκαν...

Σε έναν αγώνα μπάσκετ που για πρώτη φορά αναμετρήθηκαν οι γυναικείες ομάδες μπάσκετ του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού και για τον οποίο το σωματείο μας προγραμμάτιζε μία γιορτή του αθλητισμού [με τιμητικές βραβεύσεις τεσσάρων αθλητριών του Ολυμπιακού που είχαν στο παρελθόν αγωνιστεί στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ], η οπαδική βία από μερίδα κρανιοφόρων - κουκουλοφόρων έκανε και πάλι την εμφάνισή της.

Αυτό όμως που μας μένει είναι τα συναισθήματα της θλίψης και της απογοήτευσης, δεδομένου ότι ως Διοίκηση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ είχαμε εγκαίρως από το πρωί της Παρασκευής [02.12.2016] επισημάνει με γραπτά αιτήματα προς όλους τους αρμοδίους Φορείς [ΓΑΔΑ, ΑΤ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ & ΕΟΚ] τους επερχόμενους κινδύνους και ζητήσαμε το αυτονόητο, ήτοι την εξασφάλιση των συνθηκών για τη ομαλή και ασφαλή για τις αθλήτριες και τους θεατές [που στη συντριπτική πλειοψηφία τους ήταν γονείς με τα παιδιά τους] διεξαγωγή του αγώνα.

Θλίψη, γιατί οι επίσημες εκκλήσεις μας για στοιχειώδη προστασία μας, ΟΥΔΟΛΩΣ εισακούστηκαν, αφού η Πολιτεία επέλεξε να στείλει μονάχα ελάχιστους αστυνομικούς και μία ολιγομελή διμοιρία, οι οποίοι κατά την ανενόχλητη έφοδο των κουκουλοφόρων διαμέσου της κυρίας εισόδου εντός του κλειστού γυμναστηρίου, όχι μόνο δεν έπραξαν τίποτε για να τους εμποδίσουν, αλλά παρακολουθούσαν αμέτοχοι τους προπηλακισμούς, παντελώς ανίκανοι όχι μόνο να προστατέψουν τον κόσμο αλλά τουλάχιστον να αποτρέψουν τα χειρότερα.

 Στις εύλογες μάλιστα διαμαρτυρίες των εκπροσώπων της Διοίκησης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ προς τον Επικεφαλής των Αστυνομικών Δυνάμεων, η μόνη απάντηση που δόθηκε ήταν: "Τι να κάνουμε και μεις; Είμαστε λίγοι". Όμως, δεν επρόκειτο ούτε για αιφνίδιο, ούτε για απρόβλεπτο γεγονός, αφού είχαμε εγκαίρως ενημερώσει με σχετικό έγγραφο, πρωτίστως τη ΓΑΔΑ και το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα για τα μέτρα αυξημένης προστασίας που όφειλαν να λάβουν, αλλά από εγκληματική τους αμέλεια δεν έλαβαν. Και είναι θαύμα που δεν θρηνήσαμε θύματα, όχι μόνο συνεπεία των προπηλακισμών και των υλικών ζημιών στο κλειστό γυμναστήριο, αλλά και από τον τρόμο και την αποπνυκτική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε σε ανυποψίαστους γονείς, ηλικιωμένους και παιδιά που είχαν την ¨ατυχή" έμπνευση να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Διοίκησης για να παρακολουθήσουν έναν γυναικείο αγώνα μπάσκετ - μία γιορτή.

Απογοήτευση, γιατί ενώ κάθε Κυριακή επιδιώκουμε τη δημιουργία μίας φιλικής ατμόσφαιρας, προκειμένου να έρχονται άνθρωποι κάθε ηλικίας για να απολαύσουν τους αγώνες της γυναικείας ομάδας μας μπάσκετ, πλέον άπαντες αφού αποχώρησαν έντρομοι με τις οικογένειές τους, ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να ξανάρθουν ποτέ σε αγώνα ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ, φοβούμενοι για την ασφάλειά τους. Δηλώνουμε ότι είμαστε πρόθυμοι να συνδράμουμε [έστω και τώρα] στο έργο της Αστυνομίας και ευελπιστούμε ότι οι δηλώσεις του αρμοδίου Υπουργού κ. Βασιλειάδη περί εφαρμογής της νομιμότητας δεν θα μείνουν και πάλι στις καλένδες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ
 ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια