Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επιστροφή στις νίκες...

Την Κέρκυρα υποδέχεται σήμερα (11/12,17:15) ο Ιστορικός στη Νέα Σμύρνη, για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι κυανέρυθροι προέρχο...

Την Κέρκυρα υποδέχεται σήμερα (11/12,17:15) ο Ιστορικός στη Νέα Σμύρνη, για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθροι προέρχονται από την άσχημη ήττα με 3-0 από τον Κισσαμικό για το Κύπελλο και πρέπει να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις και φυσικά στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να αντιστρέψουν το κλίμα μετά το παιχνίδι Κυπέλλου, θέλοντας παράλληλα να δώσουν χαρά και στον κόσμο του συλλόγου.

Βέβαια, μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θεωρείται η φετινή Κέρκυρα, η οποία τις δύο τελευταίες αγωνιστικές πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου δεν μπορεί να υπολογίζει για το εν λόγω ματς στις υπηρεσίες του τραυματία Αντωνιάδη, ενώ αντίθετα έχει ξανα΄στην διάθεση του τον Βλάχο. Ο Ολαϊτάν έμεινε εκτός αποστολής για αγωνιστικούς λόγους.

Aναλυτικά η αποστολή: Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Φούντας, Ανσαριφάρντ, Θεοδωρόπουλος, Γκιοατά, Μασούρας, Αργυρόπουλος, Σιώπης, Γιαννιώτης, Βουκελάτος, Ενγκόγκ, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Καθάριος, Σοτζέι, Σαββίδης, Βοσνιάδης.

Το πιθανότερο αρχικό σχήμα αναμένεται να αποτελείται από τους: Γιαννιώτη, Βλάχο, Ρισβάνη, Οικονόμου, Τασουλή, Κόρμπο, Σιώπη, Μπεν, Μασούντ, Φούντα, Ανσαριφάρντ.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια