Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δημητριάδης: «Βαριά η φανέλα του Πανιωνίου...»

Εκ των πρωταγωνιστών του Πανιωνίου στη νίκη επί του Φάρου Κερατσινίου ήταν ο Τάσος Δημητριάδης. Ο έμπειρος έμπειρος φόργουορντ-σέντερ ...

Εκ των πρωταγωνιστών του Πανιωνίου στη νίκη επί του Φάρου Κερατσινίου ήταν ο Τάσος Δημητριάδης.

Ο έμπειρος έμπειρος φόργουορντ-σέντερ πέτυχε 16 κρίσιμους πόντους στο εν λόγω παιχνίδι κα ιέδωσε λύσεις σε δύσκολα σημεία για τον Ιστορικό.

Ο 34χρονος παίκτης, μίλησε στην ιστοσελίδα "sdna" και αρχικά αναφέρθηκε στην στη μεγάλη νίκη κόντρα στον Φάρο:

«Το παιχνίδι με τον Φάρο ήταν σίγουρα το πιο δύσκολο ματς της σεζόν, καθώς μιλάμε για μία πολύ καλή ομάδα. Ήταν λίγο παράξενα όλα όσα έγιναν με την εκκένωση του γηπέδου, όμως εμέις ήμασταν πολύ σοβαροί στο τέλος, ήμασταν συγκεντρωμένοι, κάναμε ότι έπρεπε και φτάσαμε σε μία πολύ σημαντική νίκη. Χαρήκαμε τη νίκη, όμως από σήμερα (12/12) κοιτάμε το παιχνίδι με τον Αμύντα. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, που νίκησε ομάδες όπως ο Δούκας και ο Φάρος, που βρίσκονται κοντά σε εμάς βαθμολογικά. Πρέπει να είμαστε σοβαροί ώστε να φτάσουμε στη νίκη».

Με αφορμή αυτό, αλλά και έχοντας ως βάση τα τελευταία παιχνίδια του Πανιωνίου, με Αίολο Αστακού (78-77) και Φάρο (76-75), τα οποία κρίθηκαν στον πόντο, ο Τάσος Δημητριάδης απάντησε στο αν... ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας όσο προχωρά το πρωτάθλημα.

«Είναι λογικό, πως κάθε ομάδα θέλει να κερδίσει τον πρώτο, και ειδικά όταν ο πρώτος είναι ο Πανιώνιος. Για έναν σύλλογο θα είναι η... είδηση της ημέρας αν κερδίσει τον Πανιώνιο, ενώ, αν ηττηθεί δεν έχει χάσει τίποτα. Οπότε, όλοι θα παίζουν ακόμα πιο σκληρά και πιο δυνατά μαζί μας. Τα πάντα όμως εξαρτώνται από εμάς. Αν εμείς είμαστε σοβαροί, δε θα έχουμε πρόβλημα»

Φυσικά, δε θα μπορούσε να μη... τεθεί στο τραπέζι το 10/10 του Πανιωνίου, το οποίο τον έχει φέρει μόνο στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, άρα και πιο κοντά στην μεγάλη επιστροφή στη Basket League. Τι έχει να πει γι'αυτό ο έμπειρος άσος;

«Από την αρχή του καλοκαιριού, είχαν τεθεί κάποιοι στόχοι στην ομάδα. Το προπονητικό τιμ και η διοίκηση έκανε μία συγκεκριμένη επιλογή παικτών, οι οποίοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και είναι πάντα ικανοί για τη νίκη. Αυτό, σε συνδυασμό με το μεγάλο όνομα, τον κόσμο, και τις συνολικές απαιτήσεις, μας κάνουν να κοιτάμε μόνο για τη νίκη. Ο Πανιώνιος έχει βαριά φανέλα, δε μπορείς να κοιτάξεις και κάτι άλλο πέρα από τη νίκη και την επιστροφή εκεί που πραγματικά ανήκει η ομάδα».

Μπορεί αυτό το 10/10 να φέρει χαλάρωση στο στρατόπεδο του Ιστορικού; «Δε νομίζω, όχι. Η ομάδα είναι γεμάτη εμπειρία και ισχυρές προσωπικότητες, που ξέρουν πως πρέπει να αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις. Σίγουρα, είναι αρκετές οι φορές που χαλαρώσαμε μέσα στο παιχνίδι και, ενώ είχαμε πάρει μία ικανοποιητική διαφορά, το μετατρέψαμε σε ντέρμπι. Αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε, αλλά σίγουρα ο στόχος μας δεν αλλάζει. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, εμείς θέλουμε να κερδίζουμε κάθε Σάββατο».

Στην ερώτηση αν έχουν μπει ήδη οι βάσεις για την μεγάλη επιστροφή στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ, ο Τάσος Δημητριάδης απάντησε: «Όχι, θεωρώ πως είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς για να ειπωθεί κάτι τέτοιο. Παίζουμε καλά, έχουμε κάνει το 10-0 όμως τα πάντα μπορούν να αλλάξουν, ειδικά σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως αυτό της Α2. Έχουμε δει και στο παρελθόν ομάδες που ξεκίνησαν εντυπωσιακά και στο τέλος της σεζόν πάλευαν για την 3η ή την 4η θέση και την είσοδό τους στα πλέι-οφ. Οπότε, αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Πιστεύω πως αν συνεχίσουμε έτσι δε θα έχουμε πρόβλημα και θα πετύχουμε τον μεγάλο στόχο μας, που είναι η επιστροφή στη Basket League».

Τέλος, ο 34χρονος άσος ανέφερε τι είναι αυτό που κάνει τον Πανιώνιο να ξεχωρίζει στο φετινό πρωτάθλημα: «Είναι ένα μείγμα αρκετών πραγμάτων. Η εμπειρία, η φανέλα, το βαρύ όνομα του Πανιωνίου... Σίγουρα και ο κόσμος μας, ο οποίος μας είναι δίπλα μας από την πρώτη στιγμή, στηρίζει δυναμικά την ομάδα και μας βοηθά πολύ σε κάθε παιχνίδι. Επίσης, έχει γίνει μία εξαιρετική δουλειά από την διοίκηση και το τεχνικό τιμ, σε όλους τους τομείς. Όλα αυτά μαζί μας έχουν βοηθήσει να έχουμε αυτή την εικόνα στο γήπεδο. Εκεί άλλωστε φαίνονται όλα. Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια