Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μιλόγεβιτς:«Κερδίσαμε δίκαια, συγχαρητήρια στους παίκτες»

Απόλυτα ευχαριστημένος από τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας κόντρα στον Λεβαδειακό έμεινε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο τεχνικός του Ισ...

Απόλυτα ευχαριστημένος από τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας κόντρα στον Λεβαδειακό έμεινε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο τεχνικός του Ιστορικού μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για τον αγώνα: "Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την μεγάλη νίκη.Ήρθαμε στη Λιβαδειά για να παίξουμε ένα παιχνίδι για να νικήσουμε. Στα προηγούμενα παιχνίδια παίξαμε καλά, με πολλές ευκαιρίες, όμως μας έλειπε το γκολ. Μπορώ να πω πως σε αυτό το παιχνίδι, παρά τα τέσσερα γκολ, είχαμε κι άλλες πολλές ευκαιρίες. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα σε όλη την αναμέτρηση. Το μοναδικό λάθυος που κάναμε ήταν στο γκολ που δεχτήκαμε. Δίκαια κερδίσαμε. Κλείνουμε αυτή τη χρονιά, η οποία ήταν πολύ πετυχημένη για τον σύλλογο. Να έχουν υγεία τώρα οι ποδοσφαιριστές, χαρά και υγεία σε όλους για τα Χριστούγεννα. Για λίγες μέρες οι παίκτες μπορούν να ξεχάσουν το ποδόσφαιρο, να γεμίσουν τις μπαταρίες και να γυρίσουν σε καλή κατάσταση γιατί τον Ιανουάριο έχουμε δύσκολο πρόγραμμα".

Για τις μεταγραφές: "Δεν μπορώ να απαντήσω αυτή τη στιγμή. Είχαμε συνεχόμενα παιχνίδια και εκεί είχαμε το μυαλό μας. Σίγουρα υπάρχουν στόχοι μεταγραφικοί, θα μάθετε στη συνέχεια".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης


Δεν υπάρχουν σχόλια