Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εκτός ο Αντωνιάδης, επιστρέφει ο Βλάχος

Την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (11/12) με την Κέρκυρα, για την Σούπερ Λιγκ, ξυκίνησε ο Πανιώνιος. Η αποσ...

Την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (11/12) με την Κέρκυρα, για την Σούπερ Λιγκ, ξυκίνησε ο Πανιώνιος.

Η αποστολή του Ιστορικού επέστρεψε την Πέμπτη (08/12) από τα Χανιά και εν συνεχεία ξεκίνησε η προετοιμασία για προσε΄χες ματς με τους "Φαίακες" για το πρωτάθλημα.

Όπως είναι λογικό, μετά από την βαριά ήττα από τον Κισσαμικό, δεν υπήρχε η παραμικρή διάθεση για πλάκα στα κυανέρυθρα αποδυτήρια, με τους παίκτες να έχουν καταλάβει πως θα πρέπει άμεσα να διορθώσουν την εικόνα τους, προκειμένου να έρθουν ξανά τα θετικά αποτέλεσματα.

Από εκεί και πέρα, ο αγώνας με τον Κισσαμικό άφησε και ένα πρόβλημα τραυματισμού στον Πανιώνιο. Πιο συγκεκριμένα, ο Μάριος Αντωνιάδης -που είχε αποχωρήσει με πρόβλημα από το παιχνίδι των Χανίων- υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο, κάτι που σημαίνει ότι θα λείψει για περίπου 10 ημέρες από την "δράση".

Αντίθετα, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Βαλεντίνου Βλάχου, ο οποίος εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του μετά την αποβολή στο ματς με τον Πλατανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια