Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μιλόγεβιτς: «Εκεί χάσαμε την πρόκριση...»

Η άνετη νίκη του Ιστορικού στις Σέρρες δεν έφτανε για να του χαρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Βλάνταν Μιλ...

Η άνετη νίκη του Ιστορικού στις Σέρρες δεν έφτανε για να του χαρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στις δηλώσεις του, μετά τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου 

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την απόδοσή τους και κυρίως στον Παναγιώτη Διλμπέρη με τον οποίο είμαστε φίλοι και παλιοί συμπαίκτες στον Ηρακλή.

Όσο για το ματς, ήταν ένας αγώνας χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Πιστεύω ότι μας στοίχισε η ήττα στον Κισσαμικό και εκεί χάσαμε την πρόκρισή μας.

Έπρεπε όμως να αλλάξουμε σελίδα και ήρθαμε σήμερα εδώ για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες από το πρώτο κιόλας ημίχρονο και θα μπορούσαμε εκεί να το… καθαρίσουμε.
Δώσαμε ευκαιρίες σε παίκτες που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και είμαι πολύ χαρούμενος από την απόδοσή τους. Τώρα ρίχνουμε το βάρος στο πρωτάθλημα και στο επόμενο ματς με τον Λεβαδειακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια