Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άνετη τριάρα στη Λιβαδειά!

Δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη για την Κ20 του Ιστορικού μέσα σε τέσσερις μέρες και επιστροφή στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, ...

Δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη για την Κ20 του Ιστορικού μέσα σε τέσσερις μέρες και επιστροφή στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, με ένα λιγότερο παιχνίδι.

Η ομάδα του Κοροπούλη επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας του Λεβαδειακού, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και παράλληλα χάνοντας αρκετές ευκαιρίες.

Το σκορ άνοιξε ο Οικοκομίδης με εντυπωσιακό ψαλιδάκι στο 8ο λεπτό. Στη συνέχεια -και με κινητήριους μοχλούς τους Γλυνό και Παπανικολάου- πίεσε η ομάδα για δεύτερο γκολ, το οποίο πέτυχε στο 52' ο Παπανικολάου με όμορφο πλασέ.

Στο 68' ήταν η σειρά του Αντωνακόπουλου να πετύχει με πλασέ στην κίνηση το 0-3, σημείωνοντας το όγδοο φετινό γκολ και παράλληλα σκοράροντας για τρίτο ματς.

Στο 80 ακυρώθηκε κακώς τέρμα του Αναστόπουλου, ο οποίος πήρε το "ριμπάουντ, μετά από καρφωτή κεφαλιά του Αντωνακόπουλου στο δοκάρι.

Η σύνθεση: Αστράς, Μπέτσας, Σταμίρης, Γιάννης, Σταυρόπουλος, Αρσνίδης, (67' Τσιώλης), Γλυνός (72' Καραχαννας), Παπανικολάου, Αντωνακόπουλος, Οικονομίδης (72' Αποστόλου), Αναστόπουλος.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης


Δεν υπάρχουν σχόλια