Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τιμωρία και σε Πανιώνιο!!!

Σε μία απόφαση που είναι -τουλάχιστον- αδιανόητη προχώρησε η ΕΟΚ για τα επεισόδια που είχαν γίνει στο κλειστό της Αρτάκης στο παιχνίδι γ...

Σε μία απόφαση που είναι -τουλάχιστον- αδιανόητη προχώρησε η ΕΟΚ για τα επεισόδια που είχαν γίνει στο κλειστό της Αρτάκης στο παιχνίδι γυναικείου μπάσκετ του Πανιωνίου με τον ΟΣΦΠ.

Η ΕΟΚ λοιπόν ανακοίνωσε πως ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και ο Πανιώνιος με έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.

Το ερώτημα είναι: γιατί τιμωρήθηκε ο Πανιώνιος; Οι οπαδοί του Ολυμπιακού -ως γνωστών- μπήκαν με "ντου" στο Αρτάκης και χτύπησαν γυναικόπαδα. Αυτή ήταν και η αιτία να αργήσει να ξεκινήσει το παιχνίδι...

Φυσικά το ερώτημα δεν πρόκειται να απαντηθεί από τους υπεύθυνους, οι οποίοι αποφάσισαν να τιμωρήσουν και τον Πανιώνιο, για να μην τιμωρηθεί μόνο ο ΟΣΦΠ (όπως κανονικά θα έπρεπε).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Το Πρωτοβάθμιο Μ.Δ.Ο. της Ε.Ο.Κ. αποφάσισε την επιβολή ποινής δύο αγωνιστικών ημερών κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό και μία αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στον Πανιώνιο.

Οι ποινές επιβάλλονται για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της Α1 Γυναικών, Πανιώνιος-Ολυμπιακός της 4/12/2016.»

Δεν υπάρχουν σχόλια