Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Υποχρεωμένοι να δίνουν την ψυχή τους»

Για τα ερχόμενα κρίσιμα εντός έδρας παιχνίδια του Πανιωνίου σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ αναφέρονται οι Πάνθηρες, με ανακοίνωση που εξέδωσαν...

Για τα ερχόμενα κρίσιμα εντός έδρας παιχνίδια του Πανιωνίου σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ αναφέρονται οι Πάνθηρες, με ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιστορικού, αναφερόμενοι στην ποδοσφαιρική ομάδα, τονίζουν πως πρέπει οι ποδοσφαιριστές να καταλάβουν σε ποια τεράστια ομάδα παίζουν και να δίνουν και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο.

Παράλληλα, κάνουν λόγο και για το σημαντικό παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου, η οποία υποδέχεται τον Φάρο Κερατσινίου.

Φυσικά, προανήγγειλαν την δυναμική τους παρουσία και στις δύο αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πανθήρων, μέσω της σελίδας τους στο facebook:

"Το Σ/Κ που έρχεται μπορεί να θεωρηθεί και ένα από τα πιο σημαντικά της χρονιάς για το σύλλογο που αγαπάμε και υπηρετούμε!

Μετά τη ντροπιαστική ήττα στην Κρήτη και τον ουσιαστικό αποκλεισμό μας από το Κύπελλο (στην Ελλάδα είμαστε), οι παίχτες που φοράνε την Κυανέρυθρη φανέλα, είναι υποχρεωμένοι να μπαίνουν και να δίνουν την ψυχή τους πλέον! Να καταλάβουν σε ποια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ομάδα αγωνίζονται και να αφήσουν στην άκρη τις...όποιες σκέψεις κάνουν!

Το παιχνίδι με την Κέρκυρα, την Κυριακή 11/12, στις 17:15, είναι οριακός! Οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό του Ιστορικού, δυναμικά! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ!

Το Σάββατο 10/12, η αήττητη ομάδα μπάσκετ, υποδέχεται στο κλειστό τον φάρο κερατσινίου, σ'ένα παιχνίδι, που ίσως κρίνει πολλά για την άνοδο!

Δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια για τις ομάδες μας ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ! ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΟΠΑΔΙΚΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ!

Panthers Club 1983

Υ.Γ. Ο σύνδεσμος σήμερα θα ανοίξει κανονικά, στην ώρα του..."

Δεν υπάρχουν σχόλια