Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επέστρεψε στις νίκες με Τασουλή!

Στις νίκες επέστρεψε ο Ιστορικός, που επικράτησε με 1-0 της Κέρκυρας στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Η ομάδα του Μιλόγεβιτς ήταν ανώτερ...

Στις νίκες επέστρεψε ο Ιστορικός, που επικράτησε με 1-0 της Κέρκυρας στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς ήταν ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των "Φαιάκων" με γκολ του Τασουλή στο 64.

To παιχνίδι

Στα πρώτα 12 λεπτά του αγώνα το ματς ήταν αναγνωριστικό, με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε ένα παιχνίδι κέντρου.

Στο 13' ο Ιστορικός έχασε διπλή τεράστια ευκαιρία για να ακοίξει το σκορ. Ο Μασούντ εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξιά, ο Βλάχος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Κουτζαβασίλης δεν κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα, με τον Καρίμ να παίρνει το "ριμπάουντ", όμως ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας αντέδρασε γρήγορα και έδιωξε το κοντινό σουτ του Ιρανού.

Πέντε λεπτά αργότερα (18') ο Τουράμ έκανε ατομική ενέργεια, πέρασε δύο αντιπάλους του, έκανε και το διαγώνιο σουτ, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο επόμενο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να εκμεταλλευτούν τα λάθη στην κυανέρυθρη άμυνα. Ο Ρισβάνης πήγε να διώξει, η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Βλάχου, αλλά ο Γιαννιώτης "έσωσε" το αυτογκόλ και στη συνέχεια ο Οικονόμου με προβολή πρόλαβε τον Τουράμ πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά!

Στο 27' έφινε η φάση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στη Νέα Σμύρνη. Ο Φούντας προσπάθησε να απειλήσει με κεφαλιά, ο Κόντος σήκωσε ψηλά το πόδιο, βρίσκοντας τον παίκτη του Ιστορικού μέσα στην περιοχή. Ο διαιητής Κατσικογιάννης αντί για πέναλτι έδωσε έμμεσο, με τους κυανέρυθρους να διαμαρτύρονται έντονα!

Το έμμεσο εκτελέστηκε με σουτ του Μπεν, όμως η μπάλα χτύπησε στα σώματα, καθώς και οι 11 παίκτες της Κέρκυρας είχαν πάρει θέση πάνω στην γραμμή της εστίας, καλύπτοντας όλο το τέρμα τους.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς πατούσε πλέον καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και βάζοντας κάτω την μπάλα προσπαθούσε να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.

Στο 36' ο Καρίμ ξέφυγε ωραία από τον αντίπαλο του, έβγαλε και μία ωραία μπαλιά για τον Μασούντ, όμως ο αυτός δεν πρόλαβε να στοπάρει την μπάλα και να απειλήσει τον Γκουτζαβασίλη.

Τα επόμενα λεπτά δεν επιφύλασσαν κάτι, με το 0-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Η "επανάληψη" ξεκίνησε με τον Πανιώνιο να έχει τον απόλυτο έλεγχο και στο 51' έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μασούντ, ο Κόρμπος έκανε το κοντινό πλασέ αμαρκάριστος, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 62' μετά από ωραία ομαδική ενέργεια, ο Μπεν σήκωσε την μπάλα μέσα στην περιοχή, η κεφαλιά του Μασούντ όμως ήταν αδύναμη και ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας μπλόκαρε.

Δύο λεπτά αργότερα, όμως, οι κυανέρυθροι κατάφεραν να πετύχουν αυτό που άξιζαν. Ο Τασουλής πήρε την μπάλα, μετά από λάθος του Νίκιτς και με ένα πανέμορφο διαγώνιο σουτ την έστειλε στην αριστερή γωνία του Γκουτζαβασίλη, για το 1-0 του Ιστορικού.

Στα επόμενα λεπτά υπήρχε ο ίδιος ρυθμός στο παιχνίδι, με τον Πανιώνιο να ελέγχει το ματς και να είναι αυτός που προσπαθούσε να πετύχει και άλλο τέρμα.

Στο 85' ο Καρίμ έκλεψε την μπάλα, ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από αμυντικό της Κέρκυρας, με τον διαιτητή να δίνει επιθετικό φάουλ. Κάτι που είδε μόνο εκείνος!!!

Δύο λεπτά μετά ο Μπεν βγήκε σε θέση τετ α τετ, όμως άργησε να τελειώσει την φάση και όταν έκανε το σουτ πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 90' η Κέρκυρα σε μία από τις λίγες φορές που έφτασε με αξιώσεις στην περιοχή του Γιαννιώτη, απείλησε με τον Ζορμπά, την κεφαλιά του οποίου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Ιστορικού.

Στο 94' η Κέρκυρα στην τελευταία της προσπάθεια να ισοφαρίσει δεν τα κατάφερε, αφού η κεφαλιά του Ντουαλά πέρασε άουτ.

Το 1-0 λοιπόν έμεινε έως το φινάλε και ο Ιστορικός επέστρεψε στις νίκες.

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης (79' Γκιοατά), Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Φούντας (71' Μασούρας), Μασούντ, Μπεν, Ανσφαριφάρντ (90' Ενγκόγκ).

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Γεωργίου (82' Γεωργακόπουλος), Σπίνουλας, Ντουαλά, Κόντος (73' Γκόμες), Σιόντης, Ιωάννου, Ζαραδούκας, Τουράμ, Νίκιτς (69 Ζορμπάς).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια